Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Sunt multe lucruri pe care le câştigi când devii mamă, care nu pot comparate cu nimic…şi da, sunt şi multe lucruri la care renunţi când devii mama. Mai întâi din cauza presiunii noii responsabilităţi, apoi din cauza rutinii instalate şi mai apoi poate din dificultatea de a te reapuca de a avea grijă de tine.

Eu cel puţin, am trecut prin toate etapele acestea.

Mai este şi lipsa de timp care favorizează întreg procesul acesta şi uite aşa ajungi să tânjesti după obiceiuri care mai demult făceau parte din programul tău.  Dar nu disper, căci pot să spun că am învins sistemul :).

Desigur că îmi este mai uşor să spun că nu am timp, decât să mă organizez un pic. Am noroc cu vocea din căpşorul meu pe care încă o aud şi care trage de mine ori de câte ori cedez în faţa lui “lasă că mă duc mâine la sport” sau “lasă că mă dau dimineaţă cu cremă” :).

Nu mai avem scuze fetelor. Au apărut aşa multe răsfăţuri care ne fac viața mai uşoară şi faţa mai frumoasă că nu mai avem scuze. Săptămâna trecută am ajuns la un eveniment foarte frumos despre inovaţia în dermatologia cosmetică, invitaţia primind-o chiar prin soţul meu, care m-a şi însoţit.

A fost vorba despre lansarea a două branduri foarte cunoscute la nivel internaţional: Filerina şi Crescina (numele acestora m-au urmărit vreo două zile :)), produse de îngrijire a tenului şi a părului, avându-i ca ambasadori pe Andreea Berecleanu şi Victor Hănescu.

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina și Crescina, produse de îngrijire a tenului și a părului

Fillerina, Primul dermocosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu

Acidul hialuronic este o componentă a ţesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza şi lubrifia şi care are o mare capacitate de a absorbi apa. Cu toţii am auzit de el în ultimul timp, fiind o vedetă în medicina estetică pentru că este substanţa preferată pentru corecţia ridurilor.

Cu toate astea, eu fac parte din categoria celor care leşină la orice intervenţie invazivă şi care dacă nu este o chestiune de viaţă şi de moarte, nu o să mă vezi injectată. Imaginaţi-vă cât de încântată am fost să văd că putem folosi şi dermatocosmetice cu efect de umplere şi acasă.

Formulă Fillerina Gel conţine 6 tipuri diferite de acid hialuronic în diferite concentraţii
cu o acţiune diversificată în diferitele straturi cutanate, pentru a facilita umplerea ţesuturilor (by Labo Swiss).

Produsul este disponibil în trei concentraţii diferite în funcţie de tipul de ten al fiecăreia şi mai ales în funcţie de afecţiuni. Astfel, gradul 1 este recomandat pentru riduri de îmbătrânire şi linii  de expresie uşoare, trăsături faciale cu tendinţa de lăsare, mai ales zona pomeţilor şi buzele.

Gradul 2  se adresează persoanelor care suferă deja de linii de expresie vizibile şi prezintă zone cu piele lăsată în mod vizibil. Gradul 3 conţine cea mai mare concentraţie de ingrediente active, pentru a trata ridurile de îmbătrânire şi zonele cu piele lăsată, în special pomeţii şi buzele.

Mai jos poţi vedea cum îl poţi folosi acasă.

Crescina HFSC 100% | Ajută la creşterea părului fiziologic

Când vine vorba de păr, avem o mulţime de produse care încearcă să stopeze căderea acestuia. La cauzele din cauza cărora intervine căderea părului suntem supuşi cu toţii: trecerea de la un anotimp la altul, stresul psihofizic, îmbătrânirea biologică, stresul, dietele şi/sau evenimente stresante neaşteptate.

La femei se adaugă desigur tratamentele cosmetice agresive şi modificările hormonale fiziologice (sarcina, alăptare, menopauza etc).

Pfff, ce-am mai suferit după prima naştere din cauza asta. Şi totuşi, dacă toţi ajungem aici, n-ar fi mai bine să prevenim decât să tratăm?

N-am folosit încă produsele Crescina, însă din review-urile pe care le-am citit şi din prezentarea de la eveniment, am înţeles că dau rezultate.

Pentru că m-aţi întrebat deja de ele, va pot spune că se găsesc deja în farmacii şi nu pot decât să va doresc să aveţi rezultate fantastice.

Claudia Ș.

9 Discussion to this post

 1. Elena says:

  Mi-am cumparat si eu Fillerina.si rezultatele sunt vizibile. Sper sa nu fie doar o senzatie avand in vedere ca stiu ca am reusit sa ma tin de cele 5 aplicari zilnoce :)))

 2. Liliana says:

  Am vazut si eu videouri cu produsul pentru fata in testing dar numai pe afara si stiam ca sunt foarte bune. E foarte tare ca au aparut si la noi. Ai apucat sa le testezi? Si inca o intrebare: ai idee cat costa?

  • Buna Liliana, nu stiu cat costa, dar stiu ca se gasesc in farmacii. Eu am inceput sa folosesc Fillerina de buze si simt o imbunatatire dupa numai cateva zile si nici macar nu am avut timp sa respect insctructiunile cum trebuie. Incep si cu Crescina de astazi, sper :)! Te tin la curent.

 3. aaaa says:

  Cel pentru cresterea parului este si pentru barbati, ai idee

  • Buna Alexandru. Ce dragut mi se pare ca citeste si un barbat si se intereseaza de produse :). Da, este si pentru barbati, Victor Hanescu fiind ambasador al brandului Crescina. Cred ca poti intreba in farmacii de fiolele pentru barbati si de asemenea poti afla mai multe din video-ul pe care l-am postat.

  • Buna aaaa :). Da, este si pentru barbati. Vezi video-ul din post.

 4. Catalina says:

  Merci Claudia de raspuns. Si eu te-am intrebat unde le gasesc si asa este, am gasit la SensiBlu. Revin cu feedback :p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Stories

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.

Vreau sa fiu in WoW list