2 km de tiroliană la Canionul 7 scări

Pentru că toată lumea acum își face temele de vacanță, nu uitați să treceți pe lista din vară aceasta și o escapadă la Canionul 7 scări. Eu am aflat de acest loc fabulos nu de mult timp și îl avem în to do list-ul de vară aceasta. Am înțeles că se lasă cu înmuiat de picioare.

2 km de tiroliana la Canionul 7 Scari 3

foto credit: Monica Axan.

2 km de tiroliana la canionul 7 Scari 2

foto credit: Monica Axan.

2 km de tiroliana la Canionul 7 Scari.

7 km de tiroliana la Canionul 7 Scari 1

foto credit: Monica Axan.

Dacă detaliile pe care vi le voi da despre acest colțisor de rai din țara noastră frumoasă nu vă vor convinge, sunt sigură că o vor face pozele.

Canionul 7 scări se află în Brașov și intrarea se face din DN1, în zona Dambu Morii și continuă pe un drum forestier. Pentru a fi accesibilă turiștilor trecerea prin Canion, au fost amenajate șapte scări. Cea mai lungă are 14,5 metri, iar urcarea ei oferă o priveliște spectaculoasă și binenteles ocazia de a face niște poze superbe.

În cazul în care aveți întrebări despre locație, prețuri și orar, îi puteți contacta pe pagina de Facebook Canionul 7 scări.

Pentru că mă interesa în mod special dacă traseul poate fi parcus și de copii, am aflat că de la 4-5 ani se poate străbate de un copil cu dezvoltare psiho-motorie normală.

Cei mici (sub 4 ani), se pot transporta în spate cu hamuri speciale care se gasesc la cabană!

De la 4 la 10 ani, copiii trebuie echipați cu ham de asigurare și cască de protecție pe care le găsim tot la cabana 7 Scări de la baza canionului.

Traseul tirolienei este de 2174 metri, pornește de la bază canionului pană la capătul drumului forestier Sipoaia.

Enjoy!
Claudia Ș.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.