3 mame, femei de afaceri și secretele lor pentru un business de succes

Trei mame, trei femei de afaceri, un singur tel comun: acela de a ști să jongleze cu brio între rolurile de femei de afaceri și mame. De la ele aflăm care sunt secretele pentru un business de succes și perseverență. Pentru că ceea ce au în comun toate femeile de succes este perseverența.

Când vorbim de antreprenoriat, trenul care aduce succesul uneori întârzie să apară, dar perseverența și credința în produsul tău îți garantează și succesul.

Totul se face cu pași mărunți. Trebuie doar să îndrăznești să vizezi, să ai curaj.

3 mame și femei de succes din Romania ne-au dezvăluit care sunt cele mai importante secrete pentru a reuși în afaceri

 

  • Cristina Niculescu, om de televiziune, Owner Sfatulparintilor.ro – “Fii sinceră cu tine!”

 

Timp de 15 ani a lucrat în trustul Intact, ca director media, director PR și comunicare și director de marketing. În 2010, însă, a decis că e timpul pentru o schimbare radicală, pentru ea și familia sa.

În noiembrie 2010 a lansat site-ul sfatulparintilor.ro, care s-a transformat într-un adevarat business.

“Femeia trebuie să se poată simți în continuare feminină și să își aloce timp pentru a-și cultiva energia feminină în timp ce activează cu succes în lumea energiei pragmatice masculine a businessului”.

Afacerea pe care tu o creezi va fi după chipul și asemanarea ta, deci va fi unică.

Un sfat important al Cristinei pentru o carieră de succes este să-ți răspunzi la marele WHY, privindu-te în oglindă.

Întreabă-te cu voce tare, rostindu-ți numele : „X, de ce faci ceea ce faci? Ce te animă și ce te ține pe drum? Ce îți aduce bucurie în suflet în afacerea asta?”.

După ce îți răspunzi, sincer, din inimă nu din obiectivele raționale ale minții, mulțumește-ți pentru această clipă one-on-one pe care ți-ai oferit-o.

 

  • Claudia Știrbei, Mama Boutique – “Fii ambițioasă dacă vrei să răzbești!

 

Fire ambițioasă, dispusă să învețe încontinuu, Claudia Știrbei este antreprenoare și mamă a doi copii. Chiar dacă este greu, Claudia spune că a reușit să obtină o balanță între cele două.

Inspirată de perioada maternității, a pus bazele primului magazin cu haine pentru gravide Mama Boutique, afacere cu o importanta componenta online. Ulterior s-a apucat de blogging și scrie în revista WoW MoM, pe care o deține.

Claudia se declară mulțumită de pasul pe care l-a făcut în urma cu șapte ani.

Ea crede că experimentând reușești să înveți să gasești soluții la orice impediment din viața business-ului. Nimic nu poate concura cu experiența proprie.

Pe femeile aflate la inceputul carierei de antreprenor le sfătuiește să se înarmeze cu răbdare și perseverență. Pentru că, zice ea, “Trăim într-o țara în care aproape nimic nu este normal, nimic nu seamănă cu ce scrie prin cărțile de business și e nevoie de o ambiție fantastică dacă vrei să răzbești”.

 

  • Roxana Domnica, fondatoare MORE Networking –“Inteligența e cel mai de preț accesoriu al unei femei”

 

Femeie de succes și mămică dedicată, Roxana Domnica a creat o comunitate a oamenilor de succes, căreia i se dedică aproape în totalitate. Nu este o persoană perfectă, își asumă greșelile și face totul cu mult entuziasm.

Unul dintre secretele sale în cariera este că a avut întotdeauna încredere în instinctul propriu și nu a plecat urechea la ce au spus alții.

Pontul pe care Roxana îl dă femeilor aflate la început de drum în carieră este: “Fiți „flămânde” când vine vorba de informație, oameni, valoare adaugată – pentru că inteligența este cel mai de preț accesoriu al unei femei. Asta și o pereche de stiletto roșii!”

Voi ce alte mame care sunt și “femei de afaceri” cunoașteți?

Citește și 6 MOTIVE PENTRU CARE POȚI DEVENI O MAMTREPRENOARE DE SUCCES

 

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.