3 în 1. Sucuri în trei culori şi o reţetă de supã de ţelină (VIDEO)

Care mama[nu are în casă zeci de aparate care să o ajute la supita, la suculeţ, la fiert legume, la aburi, la diverse pentru prepararea mâncăricii pentru cei mici?

Dacă am face un desen al lucrurilor acumulate într-o casă când se naşte bebe şi cum dispar acestea din casă pe măsură ce creşte copilul, am crea o minunată piramidă 🙂 .

Ce îmi place foarte mult la tehnologia din ziua de astăzi este felul în care ajungi să economiseşti timp, spaţiu şi bani doar pentru simplu fapt că un aparat îţi poate satisface mai multe nevoi deodată (3 în 1, 4 în 1, 2 în 3 …glumesc:) .

Piticii nostri mânâc[ legume şi fructe multe şi nu este miciunã, soţul meu ne numeşte şoricei pe toţi pentru că bănuim că într-o viaţă anterioară am fost rozătoare 🙂 . Serios, eu cred mult în puterea exemplului şi probabil că acesta este un fapt favorizant în plăcerea lor de a savura fructe şi legume. Dar şi pentru acestea trebuie să găsesc forme de prezentare diferite, pentru că se plictisesc repede copiii, nu-i aşa?

Dacă aţi urmărit video-ul, ţin să va mărturisesc că More juice press ne poate oferi mai mult decât mai mult suc :).

În primul rând este silenţios şi nu ocupă mult spaţiu, apoi foloseşte un sistem de extracţie inteligent, utilizând o rotaţie lentă, dar temeinică de 40 rpm şi forţă de presare puternică pentru a stoarce fructele şi legumele.

3 în 1. Sucuri în trei culori şi o reţetă de supã de ţelină

Rezultatul este uimitor:

  • obţinem cu 40% mai mult suc;
  • de 6 ori mai multă vitamina C;
  • de 4 ori mai multe enzime (bio-elemente ce controlează procesele metabolice);
  • mai puţine pierderi de fructe şi legume.

Ce îmi place este că putem face pe lângă combinaţiile delicioase de sucuri de fructe şi legume, smoothie- uri, deserturi cu fructe congelate şi supe. Mai jos vă scriu şi 1 reţeta de supă crema de ţelinã te lingi pe degete.

Trebuie să recunosc că atunci când pregătesc sucul pentru fiecare dimineaţă a săptămânii, mă mai ajută ustensilă mea preferată de la Zepter. Şi anume Vacsy. Este acea pompă de vidare, care poate face că sucul să reziste până la 30 de zile în frigider, aşa cum puteţi vedea şi în video. Ceea ce înseamnă că puteţi avea fresh-ul gata pregătit pentru cei mici în fiecare dimineaţă înainte de grădi/şcoală.

3 în 1. Sucuri în trei culori şi o reţetă de supã de ţelină

Iti las mai jos reteta delicioasa de crema de telina, pe care o poti prepara cu ajutorul lui More Juice Press.

Retetã supă crema de ţelină –  o sursă excelenţă de vitamina K. Este bogată în fibre şi foarte săţioasă.Vitaminele B6 şi B9 (faimosul acid folic) ajută pentru a stimula energiei, în timp ce vitamina C stimulează sistemul imunitar.

Mod de preparare
– 3 tulpini de ţelină (cu frunze)
– 2 căni apa
– 1 legaturã pătrunjel
– 1 avocado
– 1/4 cană de ulei de măsline
– 1 lãmâie (numai suc)
– 1 roşie
– Sare după gust

 

listTelina se spală şi se introduce în presă împreună cu pătrunjelul. Adaug şi o jumătate de avocado în More press juice adăugând şi o cană de apă peste. Apoi spăl, curăţat şi presez şi roşia.

listCombin sucul cu pulpă rezultată şi cu sucul de lămâie. Adaug apă rămasă, uleiul de măsline şi sare după gust.

listAmestec până devine o crema compactă. Se încălzeşte şi poftă bună :).

tag Avocado icon tag Lemon icon tag Olive Oil icon tag Parsley icontag Tomato icontag Water icon

 

https://www.wowmom.ro/cum-sa-pregatesti-3-mese-in-5-min/Claudia Ş.

 

 

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.