5 Uleiuri esențiale pentru a crește productivitatea și starea de spirit la birou

Ai avut vreodată o zi când te-ai simțit foarte neinspirată, neproductivă sau pur și simplu nu puteai “funcționa” la serviciu? Aceste uleiuri esențiale sunt cele mai bune pe care le poți încerca.

 

 5 Uleiuri esențiale de birou pentru a crește productivitatea și starea de spirit
Dacă lucrezi într-un birou, este posibil să îți petreci o mare parte din viață între cei patru pereți.
De fapt, un adult petrece anual în jur de 1600 de ore la birou. Un semnal de alarmă potrivit pentru a crea un spațiu pozitiv. Biroul arată WoW și tu lucrezi cu spor.

O modalitate rapidă și usoară de a realiza acest lucru? Uleiuri esențiale.

Uleiurile esențiale sunt o miraculoasă soluție pentru o multitudine de probleme cu care te poți confrunta: fie că ai de-a face cu anxietatea, stresul sau letargia legată de locul de muncă, fie în zilele când te simți pur și simplu neinspirată.

Mintea este cu adevărat un lucru fascinant, iar mirosurile cu care vă înconjurați pot face cu adevărat toate diferențele. Imbunătățiți spațiul de lucru și așteptați cu nerăbdare să vă bucurați de o versiune mult mai productivă cu cele 5 uleiuri esențiale:

  • LAVANDA: dacă vă simțiți stresați, agitați sau tensionați
  • ROZMARIN: dacă te simți neinspirat, obosit
  • LEMONGRASS: dacă la locul de muncă miroase “ciudat”
  • LAMAIE: dacă te simți la pământ
  • ARBORE DE CEAI: dacă aerul din încapere este “poluat” cu microbi si viruși

Amalia Draghici

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.