Când se strâng gravidele la Mama Boutique, magie se întâmplă

Joi, 13.12 a avut loc cel mai frumos Christmas Brunch în cel mai wow Concept Store

Săptămâna trecută, Mama Boutique a găzduit primul eveniment în noul Concept Store din Piața Pache Protopopescu, nr.1, în parteneriat cu Adinish.com, unde au participat în jur de 40 de gravide și prieteni ai brandului. Atmosfera a fost încântătoare și relaxată, cu multe zâmbete și schimb de experiențe.

Proaspăt deschis în vara acestui an, Concept Store-ul de 130 mp reprezintă un paradis în care se combină armonios hainele pentru gravide cu produsele speciale pentru remodelare după naștere și articolele pentru nou-născuți.

Participanții au beneficiat de reduceri de 15% la orice articol pentru gravide, de remodelare după sarcină sau pentru bebeluși.

De asemenea, participantele însărcinate s-au putut înscrie la o tombolă în care multe premii puse în joc au bucurat câștigătoarele.

O morfologie fetală de trimestrul III la cea mai stylish clinică de obstretrică și ginecologie Femme Boutique Medical, 3 pompe de sân de la Philips Avent, un coș superb de bebeluș de la Mama Boutique și un cadou ce conținea o suzetă, un lanț de suzi și un scutec multifuncțional de la Adinish, au fost premiile pentru gravide.

Ciocolata Heidi a asigurat deliciul întregului brunch, ca la toate evenimentele Mama Boutique organizate până acum și băutura Inka a adăugat un plus de savoare conversațiilor despre copii.

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.