Cum să pregăteşti 3 mese sănătoase în doar 5 min (VIDEO)

În ultimii ani ne-am obișnuit să facem update la telefoane, upgrade la sisteme, upgrade la servicii, dar nu facem upgrade constant calității vieții noastre, upgrade modului în care gândim sau update felului în care ne hrănim.

Tocmai modului în care ne hrănim acordăm cea mai puțină atenție, cu toate că hrana poate să vindece și tot aceasta ne poate periclita sănătatea.

Apreciez oamenii cu talent la gătit.

Despre mine cred că am alte calități 🙂 , dar cum gătitul nu este o activitate de ignorat mai ales când ești mamă și mai ales când este dificil să găsim alimente de calitate sigură, îmi place să caut soluții rapide, ușoare și sănătoase de pregătit mâncarea.

Pentru că nu e mereu weekend și nu mereu avem timp de petrecut cu orele în bucătărie și pentru că poate nu ne place, caut să fac din gătit o joacă cu rezultat sănătos pentru familia mea.

Culmea este că reușesc, așa cum de multe ori ați văzut în video-urile mele și deși nu inventez rețete cu stele Michelin, copiii și soțul meu se bucură de o mâncare sănătoasă și cu aspect colorat în fiecare zi.

Acum sunt cu atât mai încântată cu cât am redescoperit produsele Zepter, care spre surprinderea mea, au o gamă largă de minunății care ne pot face viața mai minunată, adică mai lipsită de probleme cele mai grele…cele legate de sănătate.

De la vase de gătit, recipiente de păstrat mâncarea vidată până la aparate medicale folosite în medii profesionale (și aici am de povestit o mulțime de soluții la diverse probleme de sănătate ușor de rezolvat de la eritemul fesier al bebeilor până la tratametul durerii în reumatologie, în medicina sportivă, în tratamentul afecțiunilor cutanate precum acneea, dermatită atopica, psoriazis și/sau depresii – dar promit că revin cu mai multe detalii).

Ce e sigur și știm cu toții este că mâncăm cu prea mult zahăr, prea multă sare, prea multă grăsime, prea multe calorii și în general prea multă hrană “goală”.

Întrebarea este: “Ce schimbări suntem dispuși să facem în obiceiurile noastre?”. Pentru că putem schimba multe.

Cred extraordinar de mult în calitatea acestor produse pentru că le-am încercat de nenumărate ori și m-am convins că mâncarea poate fi gustoasă și fără ulei, sare, zahăr sau prăjeli.

Mai mult consider că măiestria stă mai mult în capacitatea de a pregăti un preparat delicios, dar sănătos. Teoretic este și mult mai dificil. Practic, am descoperit că nu 🙂 și urmează să vă demonstrez.

În primul video cu produsele Zepter, vorbim despre mâncare.

Despre cum să o preparăm super rapid, sănătos și cu gust. Dar și despre cum să o păstrăm astfel încât să avem în 5 min, prânzul pentru următoarele 3 zile de exemplu.

Dar de ce Zepter?

Știu că sunt zeci de alte vase în piață care teoretic te ajută la gătit, practic aveți mai jos 10 motive pentru care aceste produse sunt fabuloase:

  • alimentele își păstrează culoarea, forma și textură;
  • se păstrează gustul și aroma naturală fără adaos-uri de sare, condimente, ulei;
  • se patreaza proprietățile nutritive și biologice (nutrienți, vitamine, minerale, proteine, micro și macroelemente).
  • transfer uniform de căldură și control asupra temperaturii;
  • rezistență la coroziune;
  • nu își schimbă culoarea;
  • material ecologic;
  • nu se pierd substanțe nutritive naturale;
  • hrana nu se arde, nu devine cancerigenă;
  • garanție pe viață;

Noi am folosit în video vase din colecţia Masterpiece pentru pregararea curcanului (care a ieşit suculent şi apetisant) şi pentru prepararea legumelor (delicioase şi personal mi-a rămas în minte gustul morcovului crocant – având amintiri din copilărie cu morcovul fiert şi moale care nu mi-a plăcut niciodată 🙂 .

Pentru păstrarea alimentelor în vid, am apelat la colecţia Vacsy  – cu un sistem de ambalare în vid a alimentelor patentat la nivel mondial şi conceput pentru a vida recipiente speciale din sticlă şi pungi ermetice.

În vid, bacteriile, mucegaiurile şi ciupercile nu au oxigenul care le asigura supravieţuirea, însă hrană îşi păstrează proprietăţile nutritive în întregime! Alimentele rămân proaspete şi sănătoase de până la 5 ori mai mult timp decât în cazul păstrării tradiţionale, în frigider.

Desigur, puteţi vizualiza toate produsele minune pe site-ul: www.Zepter.ro sau în showroom-ul din B-dul Unirii, nr 70.

Persoanã de contact: alina.dumitru@zepter.ro

Live better, live longer.

Claudia S.

(P)

 

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.