Înlocuitorul perfect al cafelei, ingredientul fin pentru prăjituri

Băutura ideală pentru gravide, folosită ca ingredient perfect în prăjituri.

Mereu mi-a plăcut gustul cafelei,  însă de când am devenit mamă, momentul alocat acesteia este unul sfânt. E clipa aceea din reclame în care totul se oprește și te bucuri de o liniște (care de multe ori e doar în capul tău), dar e bună și aceea.

Pe timpul sarcinii, am încercat să înlocuiesc cafeaua cu cicoare și m-am simțit excelent, păstrând calitatea momentului meu de dimineață.

Acum am revenit la cafeaua neagră, fără lapte și fără îndulcitori. Mi-a spus mie cineva (…nutriționista) că așa se bea cafeaua: neagră, simplă.  Doar că printre lucrurile pe care le înveți când devii mamă, este și faptul că nu mai ai nimic doar al tău.  Momentul meu de cafea este dorit a fi împărtășit și de Anastasia, fetița mea de 5 ani care își dorește să se bucure alături de mine. Exclus! – am zis 🙂 .

Sâmbăta trecută, am fost invitată împreună cu copiii la un atelier de făcut brioșe și cheesecake, pe care il ținea Prăjiturela împreună cu Inka. Cristian nu a reușit să vină, pentru că avea un curs și oricum când a auzit de gătit și de fete, nu l-a încântat ideea.

Știam de brandul acesta, pentru că organizez  un eveniment cu gravidele și proaspetele mame care alăptează și Inka va pregăti bautura sănătoasă și 100% naturală pentru participantele noastre.

Pentru că asta este Inka, un substitut al cafelei din ingrediente naturale obținută integral din cereale (orz și secară) cu un adaos savuros de cicoare. Poate fi consumat fără probleme de către femeile însărcinate, cele care alăptează sau chiar și de copii.

Are un conținut scăzut în calorii și gustul este fin și asemânător cafelei.

Dar ce-am făcut noi cu Inka la un atelier de cooking?

Păi am folosit-o ca ingredient la prăjituri și țin să menționez că a adăugat o savoare super faină brioșelor și cheesecake-ul.

Vezi și Video Rețetă cheesecake – Digi 24

M-am bucurat să aflu că avem variantă la cafea pentru dulciuri pentru că noi adorăm tiramisul, însă evit să-l prepar din cauza cafelei. Și așa sunt agitați copiii, mă gândesc să nu adaug stimulenți extra :).

Partea cea mai faină a zilei, a fost că la sfârșitul atelierului, după atâta muncă, a venit și răsplata.

Ne-am așezat la masă, ne-am dat șorțulețele jos, am respirat adânc și am savurat amandouă o Inka. Am văzut-o așa încântată că a fost implicată în procesul pregătirii prăjiturilor, dar cel mai mult am văzut-o fericită că împărtășim împreună acel moment pe care eu îl iubesc.

Acum, amândouă savurând Inka.

Înlocuitorul perfect al cafelei, ingredientul fin pentru prăjituri

Înlocuitorul perfect al cafelei, ingredientul fin pentru prăjituri

Înlocuitorul perfect al cafelei, ingredientul fin pentru prăjituri

Înlocuitorul perfect al cafelei, ingredientul fin pentru prăjituri

 Inka, un substitut al cafelei din ingrediente naturale obținută integral din cereale (orz și secară) cu un adaos savuros de cicoare. Poate fi consumat fără probleme de către femeile însărcinate, cele care alăptează sau chiar și de copii.

 

 

 

 

 

 

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.