Interviu – Femei de afaceri: Claudia Știrbei (Mama Boutique)

Antreprenoare și mamă a doi copii, Claudia Știrbei susține că e greu să obții o balanță perfectă între cele două planuri în timp real. Claudia s-a lăsat inspirată de perioada primei sarcini și a pus bazele magazinului cu haine pentru gravide, Mama Boutique. Ulterior, s-a lansat și în blogging și scrie în revista WoW MoM, pe care o deține alături de o echipă frumoasă, despre poveștile proprii și despre experiențele altor femei care și-au propus să-și urmeze visurile.

Cum te-ai descrie?

Sunt o femeie ambițioasă, căreia îi place să învețe încontinuu, sunt prezentă, proactivă, visătoare, prea puțin tolerantă și când vreau eu, independentă.

Care e cea mai bună carte pe care ai citit-o anul trecut?

Mi-au rămas în minte și în suflet două cărți: „ Omul în căutarea sensului vieții” – Victor Frankl și „Ești ceea ce gândești – principii taoiste pentru zilele noastre” – dr. Wayne Dyer.

Ce te ține trează noaptea?

Până de curând, mă țineau trează copiii mei și, deși nu credeam că va veni ziua să mai dorm o noapte întreagă, iată că a sosit. Motiv pentru care cele 8 ore de somn sunt sfinte și neîntrerupte de nimic.

Mai multe despre Claudia și despre provocările anului 2018 poți afla de aici.

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.