Maternitatea poate fi cool

Rochie Jagoda – Colectia PV’2016 Mama Boutique

Când eram mică, ca să nu spun tânără, aveam impresia că mă voi mărita după 30 ani și că pfff…copii voi face după încă 2, 3 ani 🙂 . Visam cai verzi pe pereți, carieră…deși habar nu aveam ce-mi doresc, dar era cool așa. Binenteles că Dumnezeu a râs probabil de planurile mele, pentru că nu numai că până la 30 ani eram măritată și cu doi copii, maternitatea a fost un moment de schimbare a macazului pentru mine.

Îmi place să povestesc despre perioada aceasta pentru că simt că încă nu s-a terminat. Și nu în sensul că mai vreau să fac un copil ( deși, nu se știe niciodată :P), ci pentru că maternitatea chiar poate fi cool și pe mine încă mă inspiră. Dacă o privești ca o pauză de la viața ta de zi cu zi, îți dă șansa să încerci lucruri pe care în mod normal nu ai avea curaj, timp, dispoziție sau pornire să le încerci.

Este o perioadă în viață în care, uneori fără să vrei :), experimentezi ceva complet nou și ești deja ieșită din zona ta de confort. De ce să nu profiți la maxim de situație? În worst case scenario, te întorci la ceea ce făceai înainte…cu toate că am foarte multe exemple de mame care au preferat să păstreze scenariul de după sarcină. Pentru că de multe ori te apuci de ceva ce-ți place cu adevărat, de o pasiune, de o activitate de mult părăsită într-un colț al inimioarei și toate acestea îți conferă liniștea aceea interioară de care ai nevoie maxim când devii mamă.

Maternitate premium Luna aceasta fac 5 ani de când am creat Mama Boutique. Mi se pare că fac asta dintotdeauna. Un alt argument pentru care maternitatea e cool este că dintr-o nevoie pe care o simți în maternitate ( și mă refer la întreagă perioadă și de dinainte și de după naștere) se poate naște un business frumos. Pentru că și alte femei au aceleași nevoi ca tine. Din nou, dacă stai să-i urmărești cu atenție pe cei mici, sunt un izvor de inspirație și de idei.

Mama Boutique este cel de-al treilea copil al meu…pentru că așa îmi place să mă descriu: mama cu 4 copii: un băiat, o fetiță, un magazin și un blog 🙂 . În toate investesc dragoste și timp și din toate și pentru toate învăț în continuu (acum iar fac niște cursuri 😛 ). Nu știam absolut nimic despre comerțul online când am început, la fel cum nu știam nici despre creșterea unui copil mai nimic când am rămas însărcinați. Dar pe măsură ce ne maturizam și învățam să ne ascultăm înstinctul, totul merge ca și când ai făcut asta dintotdeauna. Plus că acum am convingerea că noțiunea de mamtreprenoriat este absolut în concordanță cu job description-ul unei mame și cred că ar trebuie introdusă în COR (clasificarea ocupațiilor din România) 🙂

La 5 ani de viață, Mama Boutique crește frumos și consolidează o comunitate de femei devenite mame de care sunt încântată și mândră. Spun asta, pentru că deja multe dintre clientele noastre, sunt însărcinate cu cel de-al doilea/al treilea copil și le avem în continuare alături de noi.

Va mulțumesc și la cât mai multe proiecte și multă inspirație fetelor!

Check out Colectia PV 2016

WoW MoM Mama Boutique

wow mom mamaboutique

wow mom mamaboutique

mamaboutique  TRAVEL & LEISURE

fetele

Tricourile WoW MoM, acum disponibile pe site-ul www.mamaboutique.ro

 

wow mom

 

Folosim cookies pe revista noastră pentru a-ți asigura o experiență wow!

Te rugăm să accepți. De asemenea, ai posibilitatea să refuzi, fără ca acest fapt să te împiedice să vizitezi site-ul nostru. În orice caz, e bine să citești Notificarea privind protecția datelor cu caracter personal din subsolul site-ului.