Me, myself & I

 

Hey …bine ai venit pe blogul mamelor cool!

Probabil te intrebi cine e WoW MoM ?

Mi-a venit ideea de WoW cand am luat drept compliment faptul ca hairstylist-ul meu mi-a spus ca nu arat a mama… lucru care m-a flatat si m-a pus pe ganduri in acelasi timp, pentru ca sunt tare mandra de faptul ca sunt mama. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca, undeva in conceptia romaneasca, mama e vazuta cumva ca o persoana de sacrificiu, care daca isi permite un pic de timp pentru sufletul ei, inseamna ca nu isi face bine datoria.

WoW MoM este o persoana sincera, nici scriitoare si nici filosoafa, care isi doreste sa impartaseasca momente, emotii reale si activitati cool din viata complexa a unei mame.

Eu sunt Claudia, mama a 2 pitici simpatici, antreprenoare (owner al magazinului de haine WoW pentru gravide MamaBoutique.ro) si sotia barbatului meu.  🙂

Pentru ca duc o viata plina de activitati pe toate planurile (ca toate mamele de altfel) si pentru ca timpul liber este atat de pretios, imi doresc ca acesta sa fie unul de calitate, sa gasesc echilibrul intre rolul de mama si cel de femeie.

Nu pot si nu vreau sa fiu mama perfecta… Cred insa ca exista atat de multe variante sa fim mame bune!

Important e sa gasim fiecare formula ei, care sa aiba drept fundament ideea ca o mama buna se gandeste intotdeauna de doua ori: o data la ea si o data la copiii ei.

Si acest lucru e chiar WoW!

Mamele bune sunt  WoW MoMs.

Si au parte de WoW Moments …pe care le voi impartasi cu voi si sper ca si voi cu mine. 🙂

wow mom             

     Foto credit: Ovidiu Filos
     Locatie : Shiseido Spa- Stejarii Country Club

Salvează