Scoala Planetelor

Intre 7 si 10 februarie, copiii sunt asteptati la Centrul Comercial Drumul Taberelor pentru a face o calatorie fascinanta prin Univers.


Spectacolul interactiv este gratuit, iar cei mici au astfel oportunitatea sa invete notiuni de astronomie intr-o manieraplacuta si interactiva.


“Scoala Planetelor”, spectacolul oferit de Centrul Comercial Drumul Taberelor, este o experienta educationala inedita care presupune lectii interactive de astronomie.

In perioada 7 – 10 februarie 2019, intre orele 10:00 si 18:00, copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani sunt invitati in lumea fascinanta a cosmosului. Durata unui spectacol este de aproximativ 40 de minute.


Intr-un planetariu gonflabil, cei mici sunt asteptati de un prezentator care ii conduce intr-o calatorie fascinanta prin sistemul solar.


Astfel, copiii vor descoperi noutati despre fiecare planeta in parte si vor asista la simulari de coliziuni intre planete.

Spectacolul este interactiv si reprezinta o metoda moderna de a-i atrage pe copii spre stiinta.

Proiectul isi propune sa le stimuleze copiilor bucuria de a invata, placerea de a descoperi si entuziasmul de a intelege cat mai multe lucruri despre Univers.

Intrarea este gratuita si se face pe baza de programare telefonica la numarul de telefon 0760.89.68.68.


Vizualul evenimentului este atasat. Pentru mai multe detalii, va rugam accesati:

https://www.facebook.com/DrumulTaberelor/


Centrul Comercial Drumul Taberelorare drept rol animarea comunitatii in care activeaza si menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul se remarca prin spatii inovatoare, gandite special pentru socializare si comunicare: un community hub unic in Romania, spatii de biblioteca, relaxare, sport, food court, locuri de joaca, toate avand scopul de a servi drept platformade activare civicaurbanaa comunitatii.