10 obiceiuri ale unei femei de succes

Serviciu, copii, casă, prieteni, școală, grădiniță, iubire, zen. De cele mai multe ori ai crede că trebuie să ai o sticluță cu praf magic sau o baghetă pentru a putea controla toate astea.

O femeie de succes are toate astea la degetul mic. Reușește cumva să fie productivă la birou. Să își facă timp să iasă cu prietenele din facultate, să ajungă la toate activitățile de la școală și grădiniță. Ba chiar și să organizeze o escapadă romantică împreună cu partenerul.

Cum reușește toate astea în timp ce machiajul este la locul lui și tocul mereu înalt?

Ei bine, iată secretul ei.

10 obiceiuri ale unei femei de succes

Sursa foto: Pinterest


1.Educație

O femeie de succes nu se oprește niciodată din învățat. Chiar dacă a absolvit trei facultăți, două mastere și un doctorat. Ea învață în permanență. Mergi la cursuri, la workshop-uri, la orice te ajută să socializezi și să înveți noi skill-uri.

2.Focus pe soluții, nu pe probleme

Să fim serioși, probleme apar la tot pasul. S-a stricat fermoarul de la rochie de dimineață, taxiul a întârziat, copilul a vărsat laptele fix când plecați din casă etc. Nu intra în panică, nu te agita. Gândește repede ce soluții ai.

3.Dormi mai mult

Insmania și problemele cu somnul sunt foarte comune. Iată ce poți face pentru a le veni de hac. Mergi în pat înainte de ora 23. Lasă în altă încăpere laptop-ul, telefoanele și orice device care îți poate distrage atenția.

4.Ține o listă cu dorințe

Cineva spunea că atunci când așterni pe hârtie o dorință, universul începe să lucreze pentru îndeplinirea ei. Super, nu? Dacă universul face deja primul pas, e treaba ta apoi să continui să muncești pentru a le realiza.

5.Elimină ce e toxic în viața ta

E timpul să te rupi de prieteniile, relațiile, circumstanțele și grupurile care nu te ajută să evoluezi. Renunță la prietenii care te dezechilibrează emoțional și fac o dramă din tot ce îi înconjoară.

6.Caută un terapeut sau un coach

Nu toți știm cum să ne montăm, să ne descoperim și să ne susținem emoțional. Nu e deloc greșit să cauți o persoană care să știe cum să te aducă mai aproape de cea mai bună versiune a ta. Ai grijă când cauți un astfel de ajutor. Ai nevoie de specialiști care să te învețe să identifici obstacole care te împiedică să-ți vezi de drum. Nu idealiști care să-ți spună: Ești cea mai bună. De la tine pornește schimbarea. Bla-bla-bla.

10 obiceiuri ale unei femei de succes

Sursa foto: Pinterest


7.Înțelege atunci când greșești și învață din asta

În drumul spre succes, din dorința de a da tot ce e mai bun, o să faci și greșeli. E important să înveți din fiecare. Să înțelegi că e normal să ai și momente de pauză, să te ridici și să continui lupta.

8.Fericire

O femeie de succes este o femeie care zâmbește mult, e fericită și știe cât e de norocoasă cu viața pe care o are. Succesul vine atunci când ești zen. Nu când stai încruntată și tristă.

9.Îi ajută pe cei mai puțin norocoși

E important să ai o casă frumoasă, o mașină sigură, vacanțe cu soare și haine cool. Dar nu uita să dăruiești și celor care poate nu au fost la fel de norocoși ca tine.

10.Vizualizează succesul

Știi ce vrei să faci? Ai descoperit o pasiune pe care vrei să o explorezi? Închide ochii și gândește-te că ești deja în top. Imaginează-ți că ai reușit să îți îndeplinești task-urile.

Keep it up, WoW MoM!Nu te compara niciodată cu altcineva. Tu ești unică!