10 reguli pentru iubitul fiicei mele

Fiica ta este deja adolescentă? Ai trecut peste primii 16 – 17 ani cu bine? Ți-ai făcut tot felul de planuri legate de viitorul ei. De la mersul la facultate, la cum va absolvi magna cum laude și până la ce mobilă îi vei cumpăra atunci când se va muta de acasă.

Dar, ce te faci când vine momentul primei întâlniri? Cum te comporți când la ușă va suna primul băiat care îți va spune: Ioana este acasă? Avem întâlnire!

Ai deja flash-uri cu tine cu o mitralieră în mână? Te gândești cum îl vei supune rapid la un interogatoriu maraton în care vei afla inclusiv la ce școală au fost bunicii lui?

Renunță la mitralieră, interogatoriu parcă nu sună așa rău. 😊

10 reguli pentru iubitul fiicei mele

Sursa foto: Pinterest


Ce ai zice dacă ai stabili câteva reguli clare pentru fiecare suflare masculină care ar putea să îndrăznească să se apropie de fiica ta?

1.Niciodată nu mă minți

Poate nu sunt chiar cel mai forțos, mușchii îi țin ascunși, nici 20 de ani nu mai am. Dar când vine vorba de fiica mea, mă transform exact ca Hulk. Așa că atunci când te întreb unde mergi cu fiica mea, te rog să îmi spui adevărul.

2.Nu ai voie să mergi cu fiica mea în următoarele locuri:

-unde sunt paturi, canapele sau ceva pufos

-locuri în care este întuneric

-locuri în care se dansează, e nevoie să stați îmbrățișați

-locuri în care temperatura e ridicată și fiica mea ar trebui să-și dea jos a treia bluză pe care o are pe ea

-filme romantice

3.Mereu să-ți fie teamă de mine

Să-ți fie frică. Foarte frică. Am deja câțiva prieteni care te urmăresc. Un detectiv care se ocupă de arborele tău genealogic. Sunt cu ochii pe tine la orice mișcare. Nu ratez nimic. Știi mașina aceea neagră care se parchează mereu lângă tine? Eu sunt! Bărbatul camuflat care îți respiră în ceafă? Eu sunt!

4.Nu ai voie să o atingi pe fiica mea

Niciodată. Absolut niciodată! Dacă nu poți să stai cu mâinile departe de fiica mea, o să rămâi fără ele. 😊

Fără strângeri de mâini, fără brațe întinse pe vreo parte a corpului. Ești conștient că un sărut e strict interzis, nu?

5.Fiica mea merită tot timpul

Trebuie să mergeți la film? Fiica mea îți spune să o aștepți 5 minute să se machieze? A trecut deja o oră de când stai în fața ușii? Ai răbdare. Mai multă. Și nu, nu ai voie să te așezi. Cât timp stai, ai putea să te faci util. Poate să tunzi gazonul?

6.Ușa rămâne mereu deschisă

Poate vei avea norocul să te primesc mai departe de pragul ușii. La noi în casă ușile sunt mereu deschise. Mereu! Nu ai voie să o închizi niciodată. Știu și eu ce se poate întâmpla!

7.Fiica mea nu are voie să întârzie

Dacă eu ți-am spus să o aduci acasă înainte de ora 10, înseamnă că la maximum 9:30 trebuie să-ți aud mașina cum se parchează pe alee. Fără sărut de la revedere. Nu uita. Sunt la geam și vă urmăresc.

8.Planurile tale de viitor

Când te întreb unde te vezi peste 5 ani, mă aștept să-mi spui că vei fi măcar un absolvent al unei facultăți de top. Vacanțele și hobby-urile tale nu mă interesează. Asta dacă nu o implică pe fiica mea.

9.Trebuie să-ți cunosc rudele

Iar aici mă refer la părinți, bunici, străbunici, mătuși, verișori. Nu trebuie să îi aduci la ușa mea. E ok să îmi aduci câte o fișă cu toate informațiile despre ei, inclusiv ultimele analize medicale.

10.Fiica mea este WoW

Niciodată să nu te îndoiești de asta. Ești cel mai norocos om de pe pământ pentru că eu îți permit să stai în preajma ei.

#fiicamea #reguliiubire #intalnirefiica #tata #tatafiica #intalnireromantica #regulicopil #regulitata #reguliintalnire #regulifiica #cumtecomporticuiubitul