10 trăznăi care te transformă din adult în copil


10 traznai care te transforma din adult in copil10 trăznăi care te transformă din adult în copil
10 traznai care te transforma din adult in copil

Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Se spune că rămâi mereu copilu’ lu mama şi zău dacă nu e aşa.

Şi e foarte fain să rămânem copii, să nu ne luăm tot timpul în serios, să râdem din tot sufletul, să iubim din toată inima şi să susţinem cu voce tare tot ce gândim.

Copiii au nevoie de atât de puţin pentru a fi fericiţi şi sunt sigură că şi noi la fel, doar că am uitat. Am uitat că fericirea nu este o destinaţie, este o alegere.

Vai de părinţii care nu ascultă de copii, pentru că ăştia mici te ridică mereu din cotidianul serios şi sobru.

Eu mă bucur ca un copil când începe melodia mea preferată la radio şi sunt la volan. Nimic nu concurează asta :). Sau când îmi pun ceasul să sune dimineaţa cu 5 min mai devreme ca să mai lenevesc un pic şi e frig afară.

Mă bucur când mă gândesc dimineaţa la o persoană şi spre după-amiază mă sună să mă întrebe ce mai fac sau când îmi cumpăr flori. Păi nici o rochiţă n-are succesul unei hortensii luate de la bătrânelul meu din piaţă.

Îmi place să-mi privesc minute în şir copiii când se joacă sau vorbesc între ei, bucuria pe care o simt direct în stomac nu poate fi descrisă.

Mă bucur când mănânc prima dată în an cireşe sau căpşune şi ador să fac crize de râs, mi se întâmplă destul de des cu prietena mea Luana, râdem cu lacrimi minunte în şir.

Mă bucur când constat că nu mai pot să port o pereche de pantaloni pentru că sunt largi (eu am perechi de blugi şi de acum 10 ani :)) sau sunt fericită la maxim când îi aud pe şoriceii mei râzând cu poftă. Ah, râsul de copil este vindecător!

Îmi place sentimentul pe care îl am la concerte şi la fel de mult mă bucur când văd artificii.

Dar cel mai mult îmi place că după 8 ani de căsnicie încă simt fluturi în stomac când îmi văd soţul 🙂 . Este una din bucuriile mele favorite.

Avem aşa de multe lucruri, senzaţii, mirosuri, persoane de care să ne bucurăm că nu ar trebui să avem timp să fim trişti. Când dezvoltăm capacitatea de a gândi bine şi frumos despre tot ce ne înconjoară, totul înfloreşte.

Sunt sigură că şi tu ai lucruri care te fac fericit(ă).  Scrie-mi la comentarii câteva dintre ele şi pe 1 iunie vom desemna 5 câştigători, care vor primi câte un tricou personalizat cu un WoW mesaj “WOW Ce vrei tu”! Literalmente ce vrei tu :).


10 traznai wow mom

 Update câștigătoare: pentru că nu aveam cum să aleg între bucuriile voastre, minunate toate, m-am lăsat ajutată de random.rog și el a decis așa:  Roxana, Veronica Alde, Yasmin Ionescu, Daniela și Ioana Marinescu vor primi un frumos tricou cu WoW ce doresc ele. Vă voi contacta pe fiecare pe mail și cu acordul lor, o să vă arăt și ce au ales doamnele.

https://youtu.be/IYOt5aaXHvI

In rest, la mulți ani, vouă!

Claudia Ș.

#wow #copii #1iunie #bucurie #fericire