2 km de tiroliană la Canionul 7 scări

Pentru că toată lumea acum își face temele de vacanță, nu uitați să treceți pe lista din vară aceasta și o escapadă la Canionul 7 scări. Eu am aflat de acest loc fabulos nu de mult timp și îl avem în to do list-ul de vară aceasta. Am înțeles că se lasă cu înmuiat de picioare.

2 km de tiroliana la Canionul 7 Scari 3

foto credit: Monica Axan.


2 km de tiroliana la canionul 7 Scari 2

foto credit: Monica Axan.


2 km de tiroliana la Canionul 7 Scari.
7 km de tiroliana la Canionul 7 Scari 1

foto credit: Monica Axan.


Dacă detaliile pe care vi le voi da despre acest colțisor de rai din țara noastră frumoasă nu vă vor convinge, sunt sigură că o vor face pozele.

Canionul 7 scări se află în Brașov și intrarea se face din DN1, în zona Dambu Morii și continuă pe un drum forestier. Pentru a fi accesibilă turiștilor trecerea prin Canion, au fost amenajate șapte scări. Cea mai lungă are 14,5 metri, iar urcarea ei oferă o priveliște spectaculoasă și binenteles ocazia de a face niște poze superbe.

În cazul în care aveți întrebări despre locație, prețuri și orar, îi puteți contacta pe pagina de Facebook Canionul 7 scări.

Pentru că mă interesa în mod special dacă traseul poate fi parcus și de copii, am aflat că de la 4-5 ani se poate străbate de un copil cu dezvoltare psiho-motorie normală.

Cei mici (sub 4 ani), se pot transporta în spate cu hamuri speciale care se gasesc la cabană!

De la 4 la 10 ani, copiii trebuie echipați cu ham de asigurare și cască de protecție pe care le găsim tot la cabana 7 Scări de la baza canionului.

Traseul tirolienei este de 2174 metri, pornește de la bază canionului pană la capătul drumului forestier Sipoaia.

Enjoy! Claudia Ș.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

#Brasov #excursie #Romania #tiroliana #canion