21 de lucruri pe care numai o gravidă le poate înțelege

Ce este atât de minunat în ceea ce fac eu este că retrăiesc aproape zilnic sentimentele din perioada maternităţii, de care de ce să nu recunosc că îmi este dor câteodată…ceea ce nu înseamnă că mai vreau copii, doar că îmi este dor :).

Discuţiile cu toate femeile însărcinate pe care le întâlnesc sunt extrem de funny. Cred că pot să scriu o carte într-o zi. Despre toate metodele în care poţi să rămâi însărcinată…serios, sunt mai multe :), despre cât de diferite suntem, despre cât de minunate suntem şi despre câte poţi să simţi/ înduri/ trăieşti în cele 9 luni de sarcină.

Astăzi am trăit o experienţă drăguţă care m-a inspirat să scriu despre 21 de lucruri pe care numai o femeie gravidă le poate înţelege.

  1. Cum este să te simţi fericită, dar şi speriată de bombe în acelaşi timp în momentul în care vezi testul de sarcina pozitiv. Este un mix de sentimente contradictorii, întrebări, gânduri pe care eu cel puţin l-am simţit numai când am aflat că sunt gravidă.

  2. Cum să te bucuri că în sfârşit ai sânii atât de mari pe cât îţi doreai şi până la sfârşitul sarcinii să realizezi că nu e chiar o bucurie. Un fel de “silicoane cu împrumut” :).