3, 2, 1…STOP. E timpul pentru masaj, gheatã si scrub.

Și niciodată pare să nu fie momentul să faci ceva pentru tine, pentru că dimineața te trezești la 6 să faci micul dejun, sucul de portocale, să îmbraci copilul, să te îmbraci pe tine și în cel mai fericit dintre cazuri să te și aranjezi un pic 🙂 .

Și ajungi la job, unde intri în cercul acela vicios de telefoane, meeting-uri, call-uri și când te uiți la ceas, pac!-e ora de fugit spre școală/ gradi și parcă nici n-ai avut timp de mâncat.

“Dar lasă că eu rezist”, te gândești!

Și a doua zi, de la capăt și îți promiți că de săptămâna viitoare îți faci timp și pentru tine…dar e ca vorba aceea ca de luni te apuci de slabit :).

Trei săptămâni la rând la rând am anulat invitația la o oră de relaxare la Shiseido Spa Stejarii Country Club…Deși știu atât de bine că starea mea de bine, mă ajută de la productivitate până la toleranță și calm, efectiv îmi este greu să mă opresc. Până când am zis STOP. Sa mai punem si in practicã teoria si am fugit la masaj, numai cã nu mã asteptam la ce avea sa se întâmple 😮 .

Am ajuns ca o prințesă fără să mă gândesc ce a vrut Ioana să zică prin cameră de scrub cu duș Vichy. Am bănuit că este un masaj fabulos că toate celelalte pe care le găsești în lista lor de tratamente și m-am prezentat la recepție în halat cu telefonul în mână.

Domnișoara care m-a preluat a zâmbit și mi-a sugerat că ar fi bine să las TOT ce e de lăsat în vestiar. Am zis că deh, relexarea presupune lipsa tehnologiei în preajma mea și am ascultat întocmai.

Ne-am îndreptat spre holurile spa-ului, unde deja începeam să simt energia fantastică și arome încântătoare și ne-am oprit în fața camerei cu duș Vichy. Când am deschis ușa, aburi calzi m-au năpădit și total nedumerită am intrat în saună. Pentru că mă aștepta o saună cu pat de masaj și un dus deasupra.

M-a bufnit râsul și domnișoara drăguță a început să-mi explice cum după deschiderea porilor cu ajutorul aburilor, începe tratamentul hidroterapeutic si m-a invitat sã-mi aleg crema de dupã (toate miroseau exceptional) si am optat pentru cocos.

Scrub-ul curăță în profunzime pielea, îi conferă fermitate, elimină țesutul mort și stimulează circulația sângelui. Apoi, curățarea scrub-ului se realizează cu jeturi de apă, care vor curge în paralel pe tot corpul, relaxand mușchii.

La spa sunt 2 tratamente care se pot realiza în cameră cu dușul vichy: Smoothing & Pampering Scrub – 35 min Ritualul este compus din deschiderea porilor la abur, apoi netezirea pielii cu fulgi de gheață (șoc am avut la etapa aceasta- dar senzația este priceless), curățarea ei cu scrub-ul ales (eu am mers pe cocos :)) și închiderea porilor cu o nouă perdea de gheață (iar șoc :)). Pentru o hidratare intensă, va fi aplicată o loțiune cu aceeași aromă aleasă la începutul experienței senzoriale.

Rejuvenating Scrub – 20 min După alegerea aromei preferate ( e greu să alegi pentru că toate miros excelent), pielea îți va fi curățată în profunzime cu ajutorul scrub-ului aplicat după deschiderea porilor cu ajutorul aburilor, țesutul mort va fi eliminat și circulația sângelui va fi stimulată. Mai mult, tratamentul îi va conferi pielii fermitate și o va netezi. Apoi, vei descoperi beneficiile hidroterapiei, când curățarea scrub-ului se va realiză cu jeturile de apa, care îți vor detensiona mușchii și te vor relaxă total.

După ce s-a terminat întreg procedeul, eu tot cu gândul că trebuie să mă întorc la birou și să răspund la emailuri, mi se spune că sunt invitată în cameră de relaxare, unde ar fi minunat să servesc un ceai până în momentul în care temperatura corpului meu revine la normal.

Ah, ce minunat! Atât de ancorați suntem în activitățile zilnice, că foarte greu îmi venea mie să accept că jumătate de oră, nu se va întâmplă nimic dacă doar stau și mă relaxez.

De 3 ori m-am ridicat în picioare să plec și de 3 ori m-am reașezat pe șezlong, convingadu-mă pe mine că este foarte ok să mai și stau.

De sărbători, dacă vrei să-ti faci un cadou sau să faci o prietenă fericită, dăruieste-i un voucher la Shiseido Spa.

Aici relaxarea este la putere!


3, 2, 1..Stop. E timpul pentru masaj, gheata si scrub.

3, 2, 1..Stop. E timpul pentru masaj, gheata si scrub.

3, 2, 1..Stop. E timpul pentru masaj, gheata si scrub.

Claudia S.

Save

#Shiseido #stejariicountryclub #dusulVichy #masaj #Spa