365 de zile de WoW MoM cu mii de prieteni

Cand devii parinte, calculezi timpul dupa anii copilului …si te sochezi in fiecare an de evolutia lui, de dezvoltarea sa si ti se face dor de el mic, in timp ce esti mandru de el mare 🙂 .

Acum 365 de zile, desi nu consideram ca e momentul potrivit, am inchis ochii si am lansat platforma WoW MoM. Imi spusese mie un domn pe care il admir, Victor Kapra se numeste 🙂 ca niciodata un blog nu este perfect…asa ca l-am urcat. Nu visam sa realizez cu acest pui de blog atat de multe lucruri frumoase si cele mai multe vi se datoreaza voua: wow mamele care s-au alaturat comunitatii, fetelor de la Naked PR – Raluca Cristea si Adelina Bortan, pe care simt ca le stiu de-o viata, vinovate de multe momente frumoase in acest an.

E grozav ca atunci cand iti doresti din tot sufletul ceva, sa intalnesti si oameni frumosi cu care sa-ti planifici calatoria. Nu ma consider o blogger-ita. Cred ca si asta e un trend care va trece, la fel cum cred ca in acest moment e unealta cea mai potrivita sa comunic cu voi…asa cum ma stiti: sincera, vesela si vesnic emotionata 🙂 ( bine, mai sunt si vesnic nemultumita, dar e alta poveste 😛 ) .

Nu o sa incep cu nominalizari acum pentru ca fiecare dintre voi stie cat de mult inseamna pentru mine, plus ca mi-e teama sa nu ratez pe cineva :)) . Am rasfoit prin amintirile de la lansarea de acum un an si sunt fericita sa vad cati oameni faini aveam langa mine si cat de multi am mai cunoscut pe parcurs.

Collage_Fotor2
colaj 1 an Wow MoM
Collage_Fotor3
Collage_Fotor4
Collage_Fotor 5
wow mom

wow mom
Collage_Fotor 7
wow mom

Nu o sa va promit nimic pentru ca nu sunt politician 🙂 si pentru ca vreau sa fac asa multe lucruri frumoase ca imi doresc sa le descoperiti voi.

Just:

wow mom

#1an #aniversare