365 de zile de WoW MoM cu mii de prieteni

Cand devii parinte, calculezi timpul dupa anii copilului ÔÇŽsi te sochezi in fiecare an de evolutia lui, de dezvoltarea sa si ti se face dor de el mic, in timp ce esti mandru de el mare ­čÖé .

Acum 365 de zile, desi nu consideram ca e momentul potrivit, am inchis ochii si am lansat platforma WoW MoM. Imi spusese mie un domn pe care il admir, Victor Kapra se numeste ­čÖé ca niciodata un blog nu este perfectÔÇŽasa ca l-am urcat. Nu visam sa realizez cu acest pui de blog atat de multe lucruri frumoase si cele mai multe vi se datoreaza voua: wow mamele care s-au alaturat comunitatii, fetelor de la Naked PR ÔÇô Raluca Cristea si Adelina Bortan, pe care simt ca le stiu de-o viata, vinovate de multe momente frumoase in acest an.

E grozav ca atunci cand iti doresti din tot sufletul ceva, sa intalnesti si oameni frumosi cu care sa-ti planifici calatoria. Nu ma consider o blogger-ita. Cred ca si asta e un trend care va trece, la fel cum cred ca in acest moment e unealta cea mai potrivita sa comunic cu voiÔÇŽasa cum ma stiti: sincera, vesela si vesnic emotionata ­čÖé ( bine, mai sunt si vesnic nemultumita, dar e alta poveste ­čśŤ ) .

Nu o sa incep cu nominalizari acum pentru ca fiecare dintre voi stie cat de mult inseamna pentru mine, plus ca mi-e teama sa nu ratez pe cineva :)) . Am rasfoit prin amintirile de la lansarea de acum un an si sunt fericita sa vad cati oameni faini aveam langa mine si cat de multi am mai cunoscut pe parcurs.


Nu o sa va promit nimic pentru ca nu sunt politician ­čÖé si pentru ca vreau sa fac asa multe lucruri frumoase ca imi doresc sa le descoperiti voi.

Just:

#1an #aniversare

 

Inscriere newsletter 

┬ę2021 by www.wowmom.ro┬«