4 aplicații care te ajută să comanzi zilnic mâncare proaspătă

În agitația zilnică, este din ce în ce mai greu să-ți pregătești pachetul de acasă pentru prânz, întrucât dimineața nu știi cum să ieși mai repede din casă.

Dar pentru că să sari peste masă nu este o variantă inteligentă, te ajutăm cu 4 idei de aplicații wow cu ajutorul cărora să poți comanda de mâncare în București, dar și în alte orașe. Proaspăt, rapid și gustos.

1.Yellow –  este o aplicație foarte ușor de folosit. Are meniuri diferite in fiecare zi, proaspete, create de bucatari profesionisti. Îți alegi tu intervalul orar în care preferi să servești masa și îți este livrată la birou. Descarcă aplicația și lasă-te servit(ă) de un chef.

2. FoodPanda – un mix de restaurante și gusturi în telefonul tău. Adică poți să alegi din 400 de restaurante cam ce îți face cu ochiul și să primești prânzul acasă sau la birou în oricare din orașele: București, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași.

3. Oliviera – o altă aplicație simplu de folosit cu acces la 35 de tipuri de bucatarie – dacă ești fan pizza, bucătăria italiană,  burgeri, specific chinezesc, libanez sau mâncare tradițională, aici găsești o bogată selecție de restaurante.

Și Oliviera livrează în mai multe orașe din țară, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi orașul și strada unde vrei să primești comanda. Pe lângă livrare, au un nou serviciu – Takeout, prin care poți comanda de pe drum, iar comanda o poți ridica direct de la restaurant.

4. HipMeniu – aplicația care te ajută să faci alegerea bună indiferent dacă mănânci la restaurant sau te-ai hotărât să comanzi ceva pentru acasă.

Decizia va fi mult mai ușoară având acces la pozele de înaltă calitate din aplicație. De asemenea, diponibilă în mai multe orașe din România: Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și câteva zone din București.

Știți cum se spune, pauzele lungi și dese, cheia marilor succese.

Don’t skip lunch!

Contact