4 variante de lacuri de unghii non-toxice care nu dăunează sarcinii

Lacul de unghii este un element de frumusețe la care eu nu voi renunța niciodată! Noi cercetări sugerează că lacul de unghii, aparent inofensiv, nu este la fel de sigur așa cum credeai.

S-a constatat că mai multe ingrediente din lacurile de unghii sunt letale și, eventual, cancerigene. Substanțele conținute în mod obișnuit în lacurile de unghii (formaldehyde, toluene și dibutyl phthalate) au fost legate de o serie de probleme de sănătate, de la iritații ale pielii pană la defecte congenitale la copii. Cine bănuia acest lucru?

Acum, înainte de a face curățenie în dulapul cu lacuri de unghii, îți spun următorul lucru: nu toate lacurile de unghii sunt toxice!

Există într-adevăr opțiuni non-toxice în magazine, deci nu trebuie să îți faci griji pentru sănătatea ta sau pentru cel mic care o să vina pe lume, în cazul în care folosești ojă în perioada în care ești gravidă.

Răsfoiește galeria de mai jos pentru selecția noastră de lacuri de unghii non-toxice! Aceste lacuri de unghii nu numai că nu conțin numai substanțe chimice nocive, dar vin și într-o varietate de nuanțe indrăznete, lucioase! Asigură-te că trioul toxic al ingredientelor menționate anterior este absent atunci când faci cumpărături.#lacdeunghii #oja #gravide #sarcina #pentrugravide #unghii