5 Moduri simple de a tine celulita sub control

Celulita. Majoritatea dintre noi nu ar vrea decât să scape de ea cu orice preț. Unele dintre noi suntem chiar dispuse să mergem destul de departe pentru a face asta.

Celulita poate veni în mai multe forme: celulită moale (adesea în zonele cu acumulare de grăsime), celulită tare (cunoscută și sub numele de celulită solidă) și celulită edematoasă (rezultată din circulația slabă și retenția de lichide). În timp ce noi, oamenii, nu am descoperit cel mai bun mod de a scăpa definitiv corpurile noastre de celulită, există lucruri pe care le puteți face pentru a reduce aspectul și pentru a preveni inrăutătirea.

Descoperă mai jos 5 moduri simple de a păstra celulita sub control:

Asigură-te că dușurile sunt la fel reci Dușurile la rece funcționează minunat pentru a-ți tonifia mușchii, îmbunătățește starea metabolismului și arde grăsimile. Trecerea cu un jet de apă rece pe zonele corpului tău care nu sunt tonifiate, te va ajuta să “trezești” aceste zone și, în timp, să reduci apariția celulitei.

Masajul potrivit Așa cum am menționat, există multe tipuri diferite de celulită. Va fi necesar să adopți tehnici de masaj corecte pentru a distruge celulele adipoase de sub piele. Pentru celulita moale, o presiune de împingere va ajuta. Pentru celulita solidă, folosește o mișcare de frecare și de rulare. În cele din urmă, pentru celulita edematoasă, presarea și frământarea sunt tehnicile cheie.

Apucă-te de sport Nu poți ignora activitatea fizică dacă vrei să-ți faci celulita să dispară! Nu este nevoie de mult timp, 10 minute de squaturi pe zi este de ajuns. Vei vedea rezultatele pe termen lung. Alte exerciții distractive includ sporturi de apă, în special aerobic subacvatic și aquabiking! În cele din urmă, evită ascensoarele și scările rulante în favoarea scărilor.

Bea multă apă! Nu mai este un secret pentru nimeni – consumul optim de apă este esențial pentru sănătatea și stilul tău de viată! Cu cât bei mai mult apă, cu atât corpul tău va elimina toxinele stocate de corpul tău.

Alege-ți hainele cu înțelepciune Suntem toți fani ai blugilor skinny – ei ne dau, desigur, siluete măgulitoare. Dar acordă atenție: cu cât imbrăcămintea este mai strâmtă, cu atât mai puțin oxigen este circulat prin sânge. O soluție simplă? Nu purta aceleași tipuri de blugi în fiecare zi și evitați imbrăcămintea strânsă pe corp.


Amalia Draghici

#dusuri #sportdeapa #celulitasolida #celulitamoale #celuleadipoase #sport #apa #celulitaedematoasa #celulita #dusurireci