5 piscine child-friendly pentru cei mici

Vremea e mi-nu-na-tă. În curând, piscinele se vor deschide. Iar de când ești mamă, cerințele pentru o zi excelentă la bălăceală nu mai sunt aceleași.

Pe lângă spații curate, acum e super important ca cel mic să aibă un spațiu special conceput pentru el. De la piscină special amenajată pentru copii, spații de joacă sau locuri în care te poți retrage cu el să-l alăptezi.

Pescariu Sports and Spa

5 piscine child-friendly pentru cei mici

Sursa foto: Pescariu Aqua


Aici găsești un întreg complex cu activități. Iar înotul e cap de afiș. Piscina pentru copii are o adâncime de până într-un metru. Spațiul este creat pentru a-i atrage pe cei mici. Să uite de teama de apă și să se simtă confortabil.

Toboganele sunt de mai multe dimensiuni, construite în formă de meduză sau colorate în culorile curcubeului. Multe dintre ele au tot felul de jocuri de apă.

Poți lua masa fie la restaurant, fie direct la șezlong.

Clubul Diplomatic

5 piscine child-friendly pentru cei mici

Sursa foto: Clubul Diplomatic București


Aici găsești două piscine. Una pentru adulți și o alta pentru copii. Locația e foarte frumoasă. Totul este verde împrejur. Este situat în parcul Herăstrău. Ca punct de reper, fântâna Miorița.

Punctul forte este faptul că locația nu este foarte aglomerată. Așa că te poți bucura de intimitate împreună cu familia.

Clubul dispune și de un jacuzii, un bistro cochet, dar și un Summer Place. Aici poți lua o cină romantică după ce copilul a obosit la piscină.

DivertiLand

5 piscine child-friendly pentru cei mici

Sursa foto: Divertiland


Este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din București. Iar cei mici sunt privilegiați aici.

Există mai multe zone special amenajate pentru ei. Elephant Springs este zona cu tobogane și piscine pentru vârste și înălțimi diferite. Zona Hippo Pool are tunuri cu apă, pistoale cu apă și tot felul de țâșnitoare colorate.

În zona de restaurante se găsesc meniuri pentru copii. Așa că cel mic nu va face nazuri la mâncare.

Sunt și spații de joacă pentru copii la umbră.

Water Park

5 piscine child-friendly pentru cei mici

Sursa foto: Water Park


Aici găsești piscina Baby Pool. Adâncimea este de maximum 0.85 metri și se atinge treptat. Este gândită ca un tărâm de poveste cu tot felul de personaje de poveste.

Kids Pool este o piscină pentru copii cu tobogane și găleți zburdalnice pentru o distracție maximă.

Tot aici găsești și Turnul de Joacă și Pink Castle.

Iar atunci când celui mic i se face foame poți merge cu el la terasa special amenajată cu măsuțe și scaune în formă de ciupercă.

Magic Summer Waves

5 piscine child-friendly pentru cei mici

Sursa foto: Magic Summer Waves


Este situat în parcul Moghioroș și are două bazine special amenajate pentru copii. Patru tobogane au aterizare directă în piscina mică. Iar unul dintre bazine este decorat cu pirați și crocodili.

Cei mici se simt ca într-o poveste, cu personaje preferate din desene animate.

La Magic Summer Waves găsești și un bistro cu mâncăruri calde.