5 Sfaturi Utile pentru o dimineață perfectă

Este 7 dimineața și ești conștientă de faptul că mai ai exact 30 de minute pentru a te pregăti și a îți completa obiectivele de frumusețe. Dacă te străduiesti să fii gata la timp sau ești panicată în timp ce trasezi linia de tuș, stai liniștită, sunt aici să te ajut.

Când vine vorba să te pregătești în conformitate cu un calendar stabilit, îți recomand să alegi produse practice. Nu vei putea crea un look fabulos la baza ochilor, dar de ce să nu înlocuim produsele pudra cu cele cremoase. Aceste baze pot fi amestecate cu usurintă și dau naștere la iluzia că ai lucrat cu adevărat pentru obținerea acelor ochi bine definiți. Bazele cremelor nu se limitează numai la ochii tăi și pot fi folosite atât pe obraji, cât și pe buze pentru o culoare naturală. Atunci când alegi o bază frontală, alege o formulă usoară care poate fi amestecată cu usurintă, cum ar fi crem BB sau chiar o produsele cushion, ceea ce îți va economisi mult timp.

Aruncă un ochi mai jos pentru a vedea cele cinci trucuri încercate și testate pentru a te ajuta să îți ușurezi rutina de dimineață:

Ochii

Folosește linguri metalice reci (pune-le la frigider cu o noaptea înainte) pentru a reduce ochii umflați și a îi face să pară mai treji. Acest lucru va permite de asemenea fondului de ten și anticearcanului să meargă ca “unse”.

Folosește șamponul uscat

Pregătește-ți părul pentru o  noua zi, folosind un șampon uscat. Nu numai că elimină orice surplus de ulei sau produs, și ajută la adăugarea de volum, făcand părul strălucitor pentru toată ziua.

Asigură-ți un blending rapid

Dacă ești în căutarea unui produs care să îți ușureze întinderea fondului de ten, acesta este Beauty Blender-ul. Nu numai că îl poți utiliza pentru a amesteca baza, dar îl poți folosi pentru a aplica blush-ul cremă și pentru conturarea feței.  Acest lucru îți poate salva câteva minute suplimentare.

Înlocuiește fardul de obraz pudra cu cel cremă

Blush-ul cremă este acel produs care îți trezește îmbujorarea pe chipul tău. Ai posibilitatea de a controla culoarea și de a oferi obrajilor tăi o culoare naturală. Un sfat bonus ar fi să folosești aceeași culoare și pe buze pentru o pată naturală.

Creionul de sprâncene multi-tasking

Dacă ești în căutarea de a îmbunătăți orice caracteristică a feței tale dimineața, conturează-ți sprâncenele. Creionul de sprâncene poate fi folosit și la baza genelor pentru a evidenția privirea.


Amalia Draghici

#sfaturi #crema #blushcrema #lingurireci #creionsprancene #multitasking #dimineata #pudra