5 Trucuri de Beauty simple pentru mame ocupate

Dacă există un singur capitol la care mamele stau prost, acesta este TIMPUL.

Indiferent dacă ești mamă care lucrează sau care stă acasă, vrei să arăți bine mereu, dar nu ai foarte mult timp la dispoziție să o faci. Încearcă aceste sfaturi pentru a arăta bine indiferent cine este publicul tău:

  1. Optează pentru o tunsoare comodă. Consultă un stilist si spune-i că dorești ceva ce poți lăsa să se usuce liber si care arată bine dacă nu ai timp să îl aranjezi. Pentru cea mai prietenoasă tunsoare de mămici, caută ceva care se incadrează între bărbie și umeri si care poate sa fie prins la spate.

  1. Investește într-un anticearcăn bun Ai nevoie de un anticearcăn capabil pentru a îți acoperi acele pungi de sub ochi și pentru a îți falsifica look-ul pentru un aspect odihnit. Nimeni, cu excepție tu și copilul tău, nu trebuie să știe că ai stat toată noaptea trează.


  1. “Alungește-ți” genele Caută un rimel care alungește și asigură-te că aplici două straturi. Folosește o perie pentru a separa genele și elimină excesul de rimel dintre straturi. Genele mai lungi dau iluzia ochilor strălucitori, un ajutor mare pentru mamele obosite.


  1. Ondulator gene: un Must! Nu renunța niciodată la curbarea genelor! Poate părea un pas în plus atunci când ești presată de timp, dar acele câteva secunde pe care le-ai petrecut ondulându-ți genele, are mai mult impact decât orice altceva din rutina ta. Încălzește ondulatorul pentru câteva secunde cu foehn-ul, apoi ondulează, pentru ochi mai luminoși și strălucitori.


  1. Concentrează-te pe buze Aplică un luciu strălucitor pe buze. Este o modalitate rapidă de a lumina întreaga față fără prea mult efort.#mamici #tunsoarecomoda #rimel #mamiciocupate #despremame #buze #mame #trucuridebeauty #beauty #ondulatorgene #luciudebuze #gene #anticearcan