6 greșeli comune în aplicarea anticearcănului

În calitate de makeup artist, știu că acesta este momentul în care toată lumea începe să se îngrijoreze cum să arate mai “trează”. De exemplu, astăzi am avut patru cliente care se plângeau de problema cearcănelor. Pe măsură ce bronzul se estompează, stresul vieții reale asociat cu pielea devenită din ce în ce mai albă, face ca zona noastră de sub ochi să arate daunele rămase din nopțile de vară nedormite și neglijarea zonei noastre oculare.

Hai să fim sincere, și să ne recunoaștem greșelile (folosirea pudrei pentru a fixa zona de sub ochi, neutilizarea unui corector, aplicarea fondului de ten sub ochi, crema de zi în jurul ochilor, anticearcănul uscat, și lista poate continua) în încercarea de a arăta bine odihnit. Este o bătălie nebună, dar poate fi castigată. Continuă să citești pentru a afla cum!


  1. Înlocuirea cremei de ochi cu crema de zi Am pus cremă de ochi sau serul de ochi pentru fiecare persoană care a stat pe scaunul meu. Fac acest lucru din două motive, primul fiind faptul că știu că produsele care urmează vor merge mai ușor și mai eficient dacă pielea de dedesubt este hidratată. Cel de-al doilea motiv este acela că știu că majoritatea oamenilor nu-și hidratează sau tratează zona de sub ochi. Pielea din jurul ochilor este singura zonă de pe față noastră care nu are glande uleioase, motiv pentru care există milioane de creme și seruri create pentru tratarea, protejarea și repararea zonei de sub ochi. Chiar dacă începeți să aplicați crema de ochi o dată pe zi, veți vedea rezultate excelente.

  1. Îți aplici prima oară anticearcanul. Dacă stăm un pic să ne gândim, este logic să ascundem ultima zonă, zona de sub ochi. Nu numai că vă va ajuta la curătarea eventualelor căderi de particule de fard, dar va fi, de asemenea, acel ultim pas spre luminarea zonei de sub ochi, permițând oricăror ingrediente care reflectă lumina din produs să strălucească.

  1. Folosești fond de ten sub ochi Pare natural să completezi machiajul feței până la zona de sub ochi, dar nu este recomandat. Fondurile de ten sunt destinate să facă pielea fie luminoasă sau mată, în funcție de tipul de piele, și ambele formule nu vor face nimic bun pentru a vă ajuta să scăpați de cearcăne.

  1. Trend-ul “Baking” sau a “coace” “Coacerea” este un termen trendy pentru a seta machiajul de sub ochi cu pudre translucide de fată. În timp ce acest lucru poate funcționa pentru o adolescentă fără linii fine sau pungi sub ochi, adesea această tehnică imbătraneste și deshidratează pielea de sub ochi la majoritatea femeilor. Ca makeup artist de mirese, caut mereu moduri de a fixa machiajul astfel încât să nu se miște de dimineață până noaptea. În cazurile în care sunt îngrijorată de faptul că produsele de sub ochi s-ar putea “mișca”, voi fixa numai cu pudre speciale care sunt făcute special în acest scop.

  1. Nu folosești un corector Unele persoane se pot baza doar pe aplicarea unui anticearcăn și arată grozav. Dacă ești una dintre acele persoane care au încercat zeci de anticearcăne și nu ai fost niciodată mulțumită de rezultate, poate că este necesar să adaugi un corector în rutina ta de machiaj. Adesea introduc această idee clientelor și ele îmi spun repede că nu doresc să adauge un alt pas în rutina lor de dimineată. Odată ce le-am arătat câta magie poate face un corector de ochi aplicat înainte de anticearcăn, îmi răspund că vor găsi câteva minute în plus dimineața pentru a fi sigure că arată odihnite.

  1. Folosești un anticearcăn uscat. Toate produsele anticearcăn nu sunt create în același mod, și se întâmplă des să găsim un anitcearcan extraordinar care acoperă tot ce nu ne place, iar la sfârșitul zilei are tendința de a se strânge în cutele de sub ochi. Dacă descoperi că se intamplă acest lucru, este posibil să treci la o formulă cremoasă, care va aluneca mai ușor și nu se va mișca. Caută cuvintele “cremos” sau “radiant” atunci când alegi un anticearcăn, care oferă acoperire fără să te îngrijorezi că se va usca.

#baking #cremadezi #anticearcanuscat #cremadeochi #greseli #ochi #fonddeten #corector #anticearcan