9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Ești presată de timp non-stop. Ai o mie de liste prin toate buzunarele. Cumpărături, întâlniri, ședințe, activități, mers la fitness, coafor, cumpărat cadouri pentru vreun party. Iar lista poate continua la nesfârșit.

Nu știi cum să te mai organizezi? Sigur nu vrei să uiți că ai vreo factură de plătit, de programarea de la doctor sau de cerealele preferate ale copilului când mergi la supermarket.

My Pill (disponibil pentru IOS și Android)

Sursa foto: Mypillapp.com


Aplicația e perfectă dacă uiți mereu când trebuie să iei pastilele contraceptive sau când trebuie să te programezi la medicul ginecolog. Mai mult, îți trimite notificări când urmează să îți înceapă menstruația.

Sign Easy (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: SignEasy


Ești cu copilul la doctor și tocmai ai primit un document important de la birou pe trebuie să-l semnezi urgent? Nu intra în panică. Cu aplicația Sign Easy poți să semnezi instant orice document direct pe telefonul tău. Așa că uită de metoda clasică – printat, semnat, scanat.

Moms Pump Here (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: MomsPumpHere


Ești în perioada în care alăptezi copilul? Plecați în concediu? Prima grija o să fie – dar eu unde hrănesc bebelușul??? Aplicația Moms Pump Here te ajută să localizezi camere de alăptare și de schimbat bebelușii. Sunt peste 5000 de astfel de locații în întreaga lume. Trebuie doar să introduci țara, orașul, codul poștal și să aplici butonul care îți găsește cea mai apropiată locație în care poți alăpta.

Cosi (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: Cosi App


Cosi te ajută să manageriezi toate task-urile pentru familia ta. Îți poți organiza pe el lista de cumpărături, alerte pentru programări la doctor, activități la școală. Foarte ingenios este faptul că este o aplicație pe care o poți share-ui cu membrii familiei. Așa că toată lumea va afla ce s-a cumpărat de la magazin, când ai programate la tuns sau ce eveniment important urmează în familia ta.

LastPass (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: LastPass App


Ai cel puțin două adrese de e-mail, ți-ai făcut conturi pe zeci de site-uri. Te confrunți cel puțin o dată pe lună situația în care îți dai seama că nu mai știi ce parolă ai pus? LastPass îți ține toate parolele într-un singur loc.

Pocket (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: Pocket App


Ai găsit un articol interesant dar nu ai timp să-l citești acum? Nu îl pierde! Salvează-l în aplicație Pocket și îl poți citi după ce ai trimis copiii la somn. Pocket îți stochează articolele și video-urile direct din browser-ul tău. Funcționează și în modul offline al telefonului. Așa că poți citi ce ai salvat atunci când ești în metrou sau în avion.

VSCO (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: VSCO


Dacă vrei ca pozele tale să arate ca și cum ar fi fost realizate de câtre un fotograf profesionist, atunci trebuie să ai în telefon VSCO. Aplicația are o mulțime de ustensile pentru editat. Pozele tale vor arăta WoW.

Spotify (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: Spotify


În sfârșit ne putem bucura de această aplicație și în România. Dacă îți place să asculți muzică (e cineva căruia nu îi place?) trebuie să apeși chiar acum butonul de download. Spotify îți aduce toți artiștii preferați, toate cântecele pe care le fredonezi până la refuz. Tu alegi genul, artistul și aplicația îți face automat un playlist din tot ce-ți place.

Shopstyle (disponibil pentru IOS și Android)

9 aplicații mobile pentru mame super ocupate

Sursa foto: Shopstyle


Doar nu puteam să încheiem lista fără un strop de fashion. Să faci shopping e mai ieftin decât să mergi la un psiholog zicea cineva. 😊 Or not! Shopstyle e un super ghid pentru shopping inteligent. Are un buton magic care se numește sale alert. Mai exact. Tu îți selectezi produsele preferate, iar aplicația îți trimite notificări în momentul în care acestea intră în promoție. WoW, nu?