9 căi de relaxare după o zi de lucru intensă

Hai să recunoaștem: unele zile lucrătoare sunt uneori grele-mai ales atunci când jonglezi cu un program agitat, șefi și colegi dificili și o listă fără sfârșit a lucrurilor de făcut. Știu că poți! Amintește-ți să nu te obosești și să îndeplinești toate sarcinile – este crucial să faci o pauză!

Stresul nu este la fel de inofensiv asa cum credeai. De fapt, determină corpurile noastre să se descompună mental și fizic, ducând la probleme de sănătate precum tensiune arterială crescută, atac de cord și alte probleme cardiace. Nu numai că, de asemenea, poți trăi pierderea memoriei fractale, depresie și creștere în greutate (unii dintre noi mănancă mai mult atunci când sunt stresați). Apariția acneei ca rezultat al stresului este, de asemenea, modalitatea corpului nostru de a îți spune să te bucuri de volumul de muncă și să te relaxezi puțin.

Dacă te-ai simțit copleșită la locul de muncă în ultima vreme, aici sunt 9 moduri excelente pe care ți le recomand să le faci după muncă pentru a te putea relaxa și deconecta:

Oprește-ți telefonul și tableta Acordă o pauză minții, trupului și ochilor. Expunerea la prea multă tehnologie este dăunătoare pentru sănătatea ta, deoarece emite o cantitate imensă de radiații, ceea ce va genera în timp probleme de sănătate.

Fă un duș rece Contrar a ceea ce ai putea crede, studiile arată că un duș rece te poate ajuta să te eliberezi de stres și să îți îmbunătățești gândirea. Încearcă-l și apreciază cât de relaxant și revigorant te simți imediat după ce ieși din duș.

Meditează Meditația este esentială, ne dă încredere în noi. Meditația poate ajuta la eliminarea energiei negative și la golirea minții noastre de anxietate, tristețe și îngrijorări. Doar golește-ți și liniștește-ți mintea și simte cum tot stresul legat de locul de muncă este departe.

Citește o carte Citirea unei cărți înainte de culcare poate să acționeze într-o anumită măsură ca un sedativ, care te va face să adormi mai repede. Și nu-cărtile nu sunt plictisitoare.

Fă un masaj cu pietre calde Un masaj cu pietre calde este una dintre cele mai perfecte combinații, oferindu-ți o experiență eficientă de vindecare după o zi stresantă la locul de muncă. Incurajează fluxul sanguin (mai ales dacă stai în picioare în proporție de 90% din timp), ameliorează durerile cronice și promovează o relaxare profundă.

Du-te să înoți Deși înotul îți va scurge energia, te pregătește pentru un somn bun. Vei trece în zona de vis în cel mai scurt timp uitând totul din acea zi de muncă pe care ai lăsat-o în urmă.

Du-te si ia masa la restaurantul preferat Este bine să mănânci o masă bună după o zi de lucru-ai câștigat-o! Bucură-te de o masă la restaurantul preferat cu cei pe care îi iubești cel mai mult. O mâncare bună și o companie plăcută? Întotdeauna iese un câștigător în cărtile noastre.

Joacă-te cu animalul de companie Interacțiunea cu animalele de companie poate fi terapia finală-așa cum s-a dovedit și prin nenumărate studii. Animalele de companie sunt pastilele fericite din viața noastră, care ne dau dragoste și bucurii. Fără indoială, timpul cu creaturile noastre preferate de blană face întotdeauna un moment inimaginabil și te poate ajuta cu adevărat să te relaxezi după o zi lungă de lucru.

Vizitează o cafenea cu animale de companie ( asta dacă nu ai acasă!) Dacă ești o iubitoare de animale, du-te și vizitează o cafenea care are animale de companie!


Amalia Draghici

#animaldecompanie #stres #masajcupietrecalde #inot #dusrece #telefon #mediteaza #citeste #tableta #carte #locdemunca