9 trucuri pentru a fi mai aproape de fericire

Well dragilor, trăim niște vremuri pe fugă, mâncăm pe fugă, iubim pe fugă, muncim pe fugă, dar toți vrem să fim fericiți.

Fericirea ca o stare continuă după părerea mea, nu există, însă există o stare de bine pe care o poți controla.

Uite 9 trucuri pentru a fi mai aproape de fericire:

  1. Mai multă atenție pe ceea ce ai și mai puțin pe ce nu ai. Întotdeauna vor exista lucruri care ne lipsesc și la care este foarte greu să ajungem. În loc să ne focusăm pe lipsuri, mai bine conștientizăm ceea ce avem deja și să fim recunoscători pentru asta.

  2. Fii generos. Când oferi fără să aștepți nimic în schimb, inevitabil te simți foarte bine. Să fii generos nu depinde de resursele financiare. Ține doar de conștientizarea nevoilor celor din jur. Lucru care te face atent și la tine.

  3. Admite că fericirea nu este o destinație. Călătoria este cea mai importantă și de aceasta trebuie să te bucuri. De cele mai multe ori ne punem ținte sau scopuri greu de atins și dezamăgirile pe drum sunt mari și ele. Ținte mici, ca niște pași de copil ne pot oferi mai multă siguranță pentru îndeplinirea lor și stimă de sine crescută.

  4. Dacă nu-ți place ceva, schimbă! Acesta este motto-ul meu! Dacă nu-mi place corpul meu după 2 nașteri, fac ceva sa-l schimb, nu-mi place job-ul meu, îl schimb, orice nu-mi face plăcere, caut modalități să schimb lucrul acela. Este profund greșit să aștepți să se schimbe ceva în viața ta, business-ul tău sau chiar relația ta, dacă zilnic tu faci aceleași lucruri.

  5. Iertarea. Este demonstrat că din punct de vedere psihologic, dar și energetic iertarea face minuni. Te ușurezi de o povară care te încarcă foarte mult, atunci când gândești urât, când te domină furia.  Iartă liniștit, e gratis și îți face bine!

  6. Nu există scurtături! Motiv pentru care sunt puțini cei care câștigă la loto. În rest, munca este răspunsul la succes, împreună cu sincronizarea (perfect timing-ul). Cert este că nu ni se cuvine nimic pe lumea aceasta și cu cât petrecem mai puțin timp până realizăm acest lucru, cu atât mai bine pentru noi.

  7. Pauză. Pentru că alergăm ca nebunii de colo-colo, nici nu mai putem savura nimic. Din ce să vină bucuria? Din cafeaua instant? Din prieteniile pe Facebook? Bucuria mai vine și din strădania de a construi. Cărămidă cu cărămidă. Plăcerea e mai mare atunci.

  8. Atitudinea WoW este o alegere, nu o dispoziție. Indiferent că vrem sau nu să acceptăm, noi controlăm atitudinea pe care o avem și tot noi controlăm centrul de comandă din capul nostru. Ninge în martie! Alege să te bucuri că mai au copiii parte de o bulgăreală și nu te mai plânge ( nu e ca și când poți să schimbi ceva cu lamentarea).

  9. Ai grijă ce scoți pe gură! De regulă, tot ce spui, poate fi folosit împotriva ta. Încearcă măcar o zi să folosești mai multe cuvinte pozitive decât negative. Vezi ce se întâmplă.

#pozitiv #gandurifericite #cumsafiifericit #fericire #gandireproductiva #ganduribune #gandirebuna #gandirefericita #mintepozitiva

 

Inscriere newsletter 

©2021 by www.wowmom.ro®