Activități cu copiii în weekendul care urmează

Vineri e ultima zi de şcoală pentru Cristian şi nu ultima zi de grădi pentru Anastasia. Habar nu am cum o să facem cu organizarea 🙂 . Cert este că în weekend va trebui să am activităţi drăguţe cu copiii ca de început de vacanţă şi vă împărtăşesc şi vouă ce am găsit de făcut şi de mers cu prichindeii sâmbătă şi duminică.

Sâmbătă

10.00 – începând cu această ora, la Bounty Fair are loc Târgul de Mărţişor unde veţi putea găsi: mii de mărţişoare deosebite, realizate de 60 dintre cei mai talentaţi creatori şi artizani români.


Activități cu copiii în weekendul care urmează

10.00 – tot sâmbătă şi tot începând cu această ora,  Orăşelul cunoaşterii sărbătoreşte ŞTIINŢA şi 3 ani de când s-au deschis porţile Orăşelului, primul muzeu interactiv pentru copii, din România. Vizitează-i şi testează noile exponate-joc, asista la demonstraţii de ştiinţă, participă la concursuri, experimente şi la TOMBOLĂ ANIVERSARĂ. Mai multe detalii pe Facebook-ul lor.

Activități cu copiii în weekendul care urmează

11.00: La Teatrul Elisabeta, Pia, Vio şi Kito te aşteaptă la spectacolul muzical educativ, “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”.  Timp de 50 de minute spectatorii cu mic cu mare vor fi purtaţi într-o călătorie muzicală imaginară, în care alături de personajele principale vor învăţa ritmuri şi cântece specifice diferitelor ţări precum Spania, Egipt, Mexic, România.  Vor cânta, vor învaţă câţiva paşi de dans, dar şi diferite stiluri de muzică (Rock and Roll, Clasică, Jazz, Country, Hip-Hop, Opera, Break Dance şi Tradiţional Românească). Bilete puteţi achiziţiona de aici: http://bit.ly/2meRv7F.


Activități cu copiii în weekendul care urmează

12.00: Clubul Copiilor Isteţi va invită la al patrulea modul al atelierelor “Experimente cu reacţie şi distracţie”. În cadrul atelierului fiecare copil va beneficia de implicare directă, de materiale sigure, supraveghere şi îndrumare la fiecare pas.

Activități cu copiii în weekendul care urmează

Sursa foto: pagina oficiala de Facebook Clubul copiilor Isteti.

Pentru detalii şi înscrieri, va rugăm să ne contactaţi la telefon 0768.92.92.91 sau pe email: contact@clubul-copiilor-isteţi.ro.

17.00: Stejarii Country Club va invita la doua ateliere de storytelling, alaturi de Iulian Tănase, om de radio și presă (Radio Guerrilla, Academia Cațavencu și Revista Kamikaze) și autorul mai multor cărți creative, printre care și cartea de parenting, Experimentul MAMATATA. Atelierul urmărește să acopere o serie de activități interactive, sub formă de jocuri și exerciții, care să le antreneze imaginația celor mici. Copiii se vor distra cu jocuri cum ar fi Desenează o poveste, Ce se întâmplă dacă, Deschizi – nu deschizi și Jocul „Tribunal Copiilor“, unde aceștia vor avea ocazia să judece faptele unor personaje din anumite povești celebre. Pe lângă jocuri, aceștia vor face exerciții care să le stimuleze creativitatea, vor crea ghicitori, vor compune poezii din cuvinte decupate din reviste și vor construi povești cu personaje fantastice.


Activități cu copiii în weekendul care urmează

17.00: La Opera Comică pentru Copii avem “Micuţa Dorothy” – o poveste inspirată din celebrul român “Vrăjitorul din Oz”, de Lyman Frank Baum, musicalul reuneşte o echipa tânăra şi energică, care transmite multă bucurie. Dorothy este o fetiţă care locuieşte la o fermă din Kansas, dar îşi doreşte întotdeauna ceva mai bun.


Activități cu copiii în weekendul care urmează

Aflăm împreună dacă reuşeşte să obţină ce îşi propune, într-un spectacol despre prietenie şi curaj, dar şi despre conştientizarea valorilor care se află în interiorul nostru, nu în afară. Bilete se pot achiziona de pe site-ul lor sau de pe bilete.ro.

Duminică

11.00: Cei mici sunt aşteptaţi duminică la un spectacol de teatru interactiv realizat de Teatrul „Ion Creangă” cu sprijinul Ambasadei Statului Israel de la Bucureşti. Spectacolul propune o formă specială de teatru şi se desfăşoară în spaţii de joc miniaturale: căsuţe colorate care, precum cărţile de poveşti, spun basmele preferate ale copiilor, de dată această cu ajutorul actorilor. Evenimentul are loc în Sun Plaza, în zona restaurantelor de la etajul 1. „Cartierul Poveştilor” este o formă specială de spectacol care urmăreşte dezvoltarea simţului artistic al celor mici, valorizarea capacităţii şi a potenţialului lor de a se implică în actul artistic. Subiectele poveştilor aduc în discuţie dragostea dintre fraţi, iubirea pentru părinţi şi pe cea a părinţilor pentru copii, ajutându-i astfel pe cei mici să-i înţeleagă şi mai bine pe cei din jurul lor.

Activități cu copiii în weekendul care urmează

Activități cu copiii în weekendul care urmează

11.30: Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Holy Molly ne aşteaptă duminică împreună cu cei mici la Atelierul de Mărţişoare!

Atelierele Holy Molly sunt o modalitate utilă şi distractivă de petrecere a timpului liber pentru copii. Înscrierea copiilor se face prin e-mail: info@antipa.ro, nejucam@holymolly.ro, sau la telefon 0726649797, în limita a 12 locuri/grupa. Mai multe detalii pe site-ul Muzeului Antipa.

Weekend fain vă doresc!

Claudia S.

#teatru #targ #pentrucopii #activitati #Martisor