Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

Sărbătorile au trecut. A început un nou an. Mai sunt câteva zile de vacanță pentru copii. Și, cum niciun moment nu trebuie ratat, ți-am pregătit câteva activități pentru a face întoarcerea la școală sau grădiniță cât mai ușoară.

Fotbal în Engleză pentru copii

Când? 5 ianuarie

Unde? British Football School

British Football School ne invită la Fotbal in Engleză pentru copii cu varsta cuprinsă între 7-12 ani! Sesiunile de instruire încorporează jocuri rapide amuzante, care oferă copilului șansa de a se bucura de experiența supremă ce o oferă fotbal, indiferent de pregătirea pe care o are. Ne asigurăm că toți copiii vor avea o experiență fantastică jucând fotbal, învățând jocuri și lucruri noi, întâlnind noi prieteni și având parte de multă distracție!

Muzicanții din Bremen

Când? 6 ianuarie

Unde? Teatrul Coquette

Muzicantii din Bremen este o poveste despre speranța și prietenie si face parte din programul de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette.

Cand cei diferiti reusesc sa se accepte si sa devina prieteni, pot pune chiar si hotii pe fuga!

“Muzicanții din Bremen” face parte din seria de spectacole pentru copii la Teatrul Coquette, o poveste despre speranța și prietenie, spusă pentru cei mici.

Vulpea și Corbul

Când? 7 ianuarie

Unde? Teatrul Coquette

Inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume scrisă de La Fontaine și adaptat pe înțelesul și pe placul copiilor. Spectacol pentru copii Vulpea și Corbul.

Muzica, dansul, măștile venețiene și umorul fac deliciul spectatorilor de toate vârstele! Sireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula dorește să le aducă în vedere.

Cu ajutorul prietenului Arici, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această istorie.

Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Atelier Yoga Familiei cu și pentru copii la PsihoYoga

Când? 7 ianuarie

Unde? Studioul PsihoYoga

Duminică dimineața, Anca Irimia te așteaptă la Studioul PsihoYoga pentru o oră de conectare cu copilul tău, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani într-un mod jucăuș și distractiv.

Clasa este antrenantă fizic atât pentru copil (pe elongații, extensii, care susțin și încurajează creșterea, mai ales în înălțime), cât și pentru părinte. Se exersează posturi în care părintele lucrează cu greutatea copilului: îl susține, îl ridică iar acest lucru întărește încrederea copilului în părinte, îmbunătățește relația părinte-copil. Cam atât pe scurt. Ar fi multe de povestit la beneficiile în planuri mai subtile: emoțional, energetic, dar precum vorba din bătrâni “făcând și văzând” :).

Spectacol de teatru pentru copii. Domnul Ceșuleț Timpulescu vrea să fie șoricel

Când? 7 ianuarie

Unde? Salina by ABC

Salina by ABC vă așteaptă cu mult entuziasm la un nou spectacol de teatru destinat copiilor: “Cesuleț Timpulescu vrea să fie șoricel” – o lecție emoționantă despre vise și fericire, într-un ambalaj de bună dispoziție și joacă!

Vom afla împreună povestea domnului Ceșuleț Timpulescu. Ce îi place să facă? Ce nu-i place să facă? Care este programul lui zilnic? La ce visează Ceșulet Timpulescu?

Vom încerca împreună să înțelegem ce-l face fericit și cum putem să-l ajutăm. Surpriza cea mare va fi ca….domnul Ceșuleț Timpulescu va veni la spectacol și ne va răspunde la toate întrebările.

Teatru pentru copii peste 6 ani. Crăiasa Zăpezii

Când? 7 ianuarie

Unde? Teatrul Metropolis

Teatru pentru copii peste 6 ani cu dialoguri cu mult umor, scene de acţiune pline de suspans și personaje complexe.

Pe măsură ce se face răcoare şi ne adunăm, încet, încet, la gura sobei, ni se face dor de basmele spuse pe-ndelete de bunici. De aceea, Teatrul Ion Creangă a pregătit spectacol bazat pe una dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Christian Andersen, “Crăiasa zăpezii”. Povestea, care începe cu “A fost odată…”, vorbeşte despre o iarnă friguroasă, despre un orăşel cât se poate de obişnuit şi despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii.

“Crăiasa zăpezii” nu este povestea clasică despre bine şi rău, ci o lume cu personaje puternice şi complexe, dialoguri cu mult umor şi scene de acţiune pline de suspans: o lume într-un glob de cristal peste care ninge încet.

Punguța cu doi bani

Când? 7 ianuarie

Unde? Teatrul Țăndărică

Ca mai toate poveştile lui Creangă şi aceasta incepe cu formula obisnuită a basmului popular: a fost odata… si se incheie la fel: am incălicat pe o şa şi v-am spus povestea aşa… Personajele sale provin ca şi in “Capra cu trei iezi” din rândul animalelor. Astfel că, deliciul şi hazul este dat de isteţimea animalelor care, in plan simbolic, gândesc, vorbesc, acţionează şi mai ales, simulează ca şi oamenii. In spectacolul de la Teatrul Ţăndărică povestea originală este păstrată, dar apar personaje noi, în fiecare scenă, care nu fac altceva decît să scoată in evidenţă calităţile straşnice ale cocoşului năzdrăvan. Spectacolul are umor, savoare, haz, culoare, ingrediente de care se pot amuza atât cei mici cât şi cei mari.

#teatrulcoquette #salinabyabc #teatrulmetropolis #teatrutandarica #spectacolecopii #activitaticopiiweekend #britishfootballschool #teatrucopii #activitaticopii