Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

WoW MoM, mai este doar o săptămână până la Crăciun. Ești pe fugă. Alergi după cadouri, decorațiuni, brad. Ai liste de cumpărături prin toate buzunarele. Dar, mai este un weekend până la vacanță. Iar cei mici sigur nu au de gând să stea în casă în timp ce tu ambalezi la cadouri.

Așa că ți-am pregătit o listă cu locuri în care poți merge în acest sfârșit de săptămână.

Atelier de creație și îndemânare “Coroniţa mea de Crăciun”!

Când? 16 decembrie

Unde? Clubul Copiilor Isteți

Copii, haideți să întâmpinăm împreună Sarbatorile Craciunului la Atelierul de creație și îndemânare “CORONIȚA MEA DE CRĂCIUN”!

Fie că vorbim de crengute sau conuri de brad, clopotei, panglica colorata, scortisoara si felii de lamaie ori portocala, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea.

Apoi asezonăm cu globuri, fundițe de catifea, conuri de brad, lumânări și bineînțeles multă imaginatțe! Rămâne doar să alegeți culorile preferate!

În plus, Clubul Copiilor Isteți vă pune la dispoziție o mulțime de materiale pentru a crea cele mai interesante, colorate și personalizate felicitări, pe care să le oferiți persoanelor dragi!

Copiii trebuie doar să fie curioși, să aibă inspirație și chef de lucru, iar la sfârșitul atelierului vor pleca cu o coroniță și o felicitare de Crăciun, care le va decora camera sau le pot face cadou celor dragi.

Pentru că orice copil devine mai încrezător în el atunci când își demonstrează lui și altora câte lucruri minunate poate realiză cu mânuțele lui!

Atelier Floral de Crăciun pentru Copii 3-14 ani

Când? 16 decembrie

Unde? Grădinița Funny Land

Myryam Decorations vă invită la atelierul de creație florală special de Crăciun.

Ce vom face în cadrul atelierului floral de Crăciun? Vom vorbi despre tradiția de Crăciun, vom pregăti suportul pentru aranjamentul floral din burete floral, materiale specifice în vase cu tematică de Crăciun. Vom realiza aranjamente cu flori naturale și accesorii tematice, fiecare copil va lua acasă aranjamentul lucrat. Ne vom familiariza și vom testa condimentele cu iz de Crăciun (scorțișoară, anason, cuisoare, coji de portocale); Ne vom distra și relaxa într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

„Crăciunul” – proiecție de film și atelier pentru copii

Când? 16 decembrie

Unde? Seneca Anticafe

Vă invităm la lansarea cărții „Crăciunul” a regizorului rus Mihail Aldașin, care va avea loc într-un spațiu dichisit și primitor: Seneca Anticafe.

Vom participa împreună la proiecția filmului care stă la baza cărții, vom face o incursiune în istoria artei cu ajutorul ilustrațiilor lui Aldașin și ghidajul criticului de artă Vladimir Bulat, iar copiii vor meșteri îngeri împreună cu Cosmina Dragomir, artist vizual și profesoară de arte plastice. Actrița și omul de radio Adriana Moca ne va ajuta să intrăm în poveste prin lectura unor fragmente din carte.

“În căutarea lui Moș Crăciun”

Când? 16 decembrie

Unde? Caro Hotel

Începând cu ora 11:00 vom juca spectacolul: “În căutarea lui Moș Crăciun!”unde cele trei personaje: Pia, Vio și Kito pleacă în aventură spre Polul Nord! De la ora 12:00 Moș Crăciun va sosi pentru a oferi tuturor copiilor un CD cu cele mai frumoase și mai recente melodii ale Trupei PAM PAM! Tot în acest interval vom organiza o sesiune foto, iar cei mici vor putea face fotografii cu Moșul și personajele lor preferate!

Pentru că ne place să DĂRUIM, toți copiii sunt rugați să aducă de acasă o cutie (de pantofi) cu bunătăți pentru copilașii în nevoie. Toate cadourile vor fi distribuite mai departe de către Asociația Șansa Ta, în cadrul proiectului “Zâmbetul din cutie!” #DĂRUIEȘTEșiPRIMEȘTE

Junior Lego Christmas Party

Când? 16 decembrie

Unde? J.W Marriott

Toți fanii Lego se întâlnesc la o petrecere super tare. Două ore de distracție imensă: muzică, dans, fotografie amuzantă la cabina foto, știri in direct din studio-ul LEGO, daruri de la moșu’ + o tombolă unde aveți ocazia să câștigați o VACANȚĂ de weekend la LEGOLAND UK! Evenimentul este deschis tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.

La muzeu de sărbători, Ateliere pentru Copii 5-12 ani

Când? 25 noiembrie – 17 decembrie

Unde? Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează, în fiecare weekend din perioada 25 noiembrie – 17 decembrie 2017, ateliere pentru copii dedicate sărbătorilor de iarnă, cu scopul de a-i face pe cei mici să cunoască patrimoniul etnologic românesc, dar și de a educa și forma publicul pentru cultură și respectarea valorilor tradiționale.

Atelierele, printre care putem enumera realizarea felicitărilor pentru sărbători, confecționarea de măști populare și împletirea de colăcei, se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 12:00.

La fiecare atelier se pot înscrie maximum 15 copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani,taxa de participare fiind de 20 de lei pe atelier, pentru fiecare copil.

„La muzeu de sărbători” este un program de pedagogie muzeală, a cărui menire este să pună în valoare creativitatea și imaginația celor mici prin activități care să corespundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor.

Atelier de turtă dulce și ciocolată raw la Școala Montessano

Când? 16 decembrie

Unde? Școala Montessano

Dragi copii și părinți, vă așteptăm sâmbătă să pregătim împreună turtă dulce cu miere și scorțișoară și ciocolată raw, ca să intrăm în atmosfera Sărbătorilor de iarnă.

Timp frumos petrecut împreună vă dorim!

#montessano #copiiweekend #atelierecoronitecopii #logeworld #atelieredecoratiuni #legocopii #atelierecopii #activitaticopii #clubulcopiiloristeti