Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

WoW MoM, ești toată ziua pe fugă. Alergi după cadouri, serbare la grădiniță, la școală. Și, mai vine și weekend-ul. N-ai avut timp de planuri și nu știi unde să mergi cu cei mici. Te ajutăm noi cu cele mai cool locuri în care distracția e garantată.

Vrăjitorul din Oz, Spectacol pentru copiii peste 5 ani

Când? 6-11 decembrie

Unde? Teatrul Excelsior

Nicăieri nu-i ca acasă!

„Dorothy este luată pe sus de un uragan dintr-un sătuc din Kansas și ajunge în regatul magic al lui Oz. Își face mulți prieteni minunați și are aventuri extraordinare, dar nu renunță să își dorească să se întoarcă la unchiul și mătușa ei.

Cei mai mulți dintre noi sunt norocoși: indiferent de provocările și dificultățile pe care le depășim zilnic, avem un loc unde ne întoarcem, unde ne simțim confortabil, unde ne simtim iubiți și în siguranță. E foarte ușor să îi înțelegem sentimentele lui Dorothy și nu putem să nu ne bucurăm atunci când, în final, reușește să ajungă acasă.”

Poveste cu Pinguini. Atelier Creativ pentru Copii între 2 şi 5 Ani

Când? 9 decembrie

Unde? Paralela 45 Academiei

Cu puţin lipici, nişte hârtie, fetru şi multă imaginaţie transformăm împreună simple materiale în pinguini grăsuți și simpatici, ori în oameni de zăpadă. La Poveste cu Pinguini, un atelier creativ pentru copii între 2 şi 5 ani.

Ce vom face?

Ca de obicei vom începe prin a citi o poveste în tematica atelierului, de data aceasta o parte din cunoscuta aventura a lui Apolodor, pinguinul tenor, scrisa de Gellu Naum.  Apoi vom da o nouă viață unor materiale reciclabile ce se pot găsi în orice casă prin activităţi de lipit, decorat, pictat potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

Emoţii Colorate. Atelier pentru Copii de 4-7 Ani, parte din Programul “Învăț să cresc în siguranță”

Când? 9 decembrie

Unde? Grădinița Little Learners

Cum atelierul EMOŢII COLORATE, a dăruit copiilor și părinților deopotrivă emoții pozitive, ne-am propus să repetăm experiența într-un nou format; atelier cu durata de o oră și 30 de minute.

Te așteptăm cu mare bucurie la Atelierul EMOŢII COLORATE, pentru ca pe parcursul a 90 de minute să ne descoperim emoțiile, să învățăm să le acceptăm și să dobândim abilități de comunicare pentru o exprimare non-violentă.

Atelierul este structurat pe 2 părți, cu pauză pentru deconectare de 10 minute între ele, prima parte “Emoții Colorate”, având ca temă centrală gestionarea violenței verbale și a doua parte “Povești despre realitate în desene animate” , unde accentul se pune pe violența fizică.

Clinchet de clopoţel. Atelier creativ pentru copii între 3 şi 8 ani

Când? 10 decembrie

Unde? Paralela 45 Academiei

La atelierul creativ Clinchet de clopoţel copiii de 3-8 ani vor picta și decora clopoţei pentru a-i folosi la colindat şi la decorarea bradului.

Ce vom face?

Vom crea şi decora clopoţei, folosind materiale tradiționale dar și mai puțin obișnuite. La început vom asculta, ca de obicei, o poveste, totul într-o atmosferă prietenoasă și relaxată. Activitatea este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.

Weekend la Clubul Miruna. Spectacole pentru Copii 1-3 ani și 3-9 ani

Când? 9-10 decembrie

Unde? Clubul Miruna

Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Pe o muzică antrenantă mai apar perne, fluturi, pene, panglici şi mai ales multe multe culori.

Şi…povestea unui fluture care va trece prin tot felul de transformări prin care aducem în atenția micuților culorile.

Spectacolul va fi susținut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creangă, specializat și format în Programe de EDUCAȚIE TIMPURIE, susținător al numeroase spectacole dedicate bebelușilor și todderilor.

Alături de Galileo, interpretat de actorul Voicu Hetel, învăţăm distrându-ne, lucruri noi surprinzătoare despre sistemul nostru solar, planete, rachete, vulcani şi sateliţi…Ne întrebăm dacă sistemul solar este format din 8 sau 9 planete, ce inseamna aselenizare, care sunt satelitii lui Jupiter, cum e cu Luna satelitul natural al Terrei unde gravitatia este de 6 ori mai redusa şi multe altele. În final, vom construi singuri o planetă cu sateliţi pe care o vom lua acasă să ne amintească de spaţiul cosmic.

Crăiasa Zăpezilor, Teatru de păpuși, Copii +3 ani

Când? 10 decembrie

Unde? Clubul Miruna

Crăiasa zăpezilor, o adaptare dupa H.C Andersen, pusă în scenă de către Easy Play Events, în spiritul poveștilor.

Aducem în prim plan această poveste despre prietenia dintre Kay și Gertha, doi copii care au casele lipite una de cealaltă. Kay este răpit de Crăiasa Zăpezilor și adus în Palatul ei de gheață din Laponia. Crăiasa îi promite “lumea toată” și libertatea dacă rezolvă un puzzle din cuvinte. Însă Kay, deși este foarte isteț nu reușește pentru că are mintea și sufletul de gheață. Gertha, îi simte lipsa tare mult și se hotărăște să plece să îl caute. În drumul ei are parte de multe necazuri, dar și de prieteni care o ajută. Cum va reuși oare să îl regăsească pe Kay? Și cum il va face să fie din nou așa cum era înainte?

Muzica este compusă si interpretată de Emil Viciu si Lavinia Sateanu. Acompaniament muzical: Emil Viciu si Vlady Sateanu. Versurile: Adriana Stoenescu Păpușile prind viață mânuite de Ioana Chelmus și Adriana Stoenescu.

Timp frumos petrecut împreună vă dorim!

#copiiweekend #clubulmiruna #littlelearners #spectacolecopii #povesticopii #teatrucopii #locuridejoacacopii #activitaticopii