Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

WOW MoM, nu știi ce să faci în acest weekend cu ce mici? Nu-ți face griji. Noi am aflat tot ce e cool în oraș în acest sfârșit de săptămână. Iată unde te poți distra cu cei mici, învăța și socializa.

1.Școala de bune maniere

Când? În fiecare weekend

Unde? Libraria Lebbuchenhauss

Écolage este o oportunitate în viaţa oricărui copil sau adolescent pentru a-şi dezvolta abilităţile sociale într-un mod elegant. Urmând cursurile Écolage, copilul dumneavoastră îşi va forma un viitor solid, prin încredere de sine, o atitudine calmă, integritate şi leadership. Lecţiile şcolii îi vor oferi deprinderi care îl vor însoţi pe tot parcursul vieţii. Participanţii vor dezvolta abilităţi noi, care îi vor ajută să îşi dirijeze activităţile sociale sau şcolare cu uşurinţă şi rafinament.

2.Atelier Yoga Kids. Mișcare, Jocuri și Dezvoltare Armonioasă pentru Copii

Când? 18 noiembrie

Unde? Clubul Miruna

Yoga Kids este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare. Oferă-i copilului tău o alternativă de a petrece timpul liber într-un mod plăcut, distractiv și benefic pentru sănătatea lui!

Prin joacă și posturi adaptate vârstei copiilor instructorii urmăresc creșterea flexibilității corpului, coordonarea mișcărilor, dezvoltarea echilibrului și a orientării spațiale, dezvoltarea imaginației prin implicarea în crearea de poveşti.

3.Atelier Supereroi ai științei cu astronomul Adrian Șonka

Când? 18 noiembrie

Unde? Librăria Humanitas Kretulescu

Vrei să faci cunoștință cu câțiva supereroi ai științei?Te-ai întrebat vreodată cine sunt oamenii de știință curajoși, inteligenți și foarte hotărâți care ne-au ajutat să înțelegem incredibilele taine ale universului?

Poți afla alături de astronomul Adrian Șonka:

Cine a șocat lumea punând Soarele în centrul tuturor lucrurilor

Cum niște „mici omuleți verzi“ au ajutat la descoperirea unui nou tip de obiect spațial

Care este echipa frate-soră ce a făcut un telescop din balegă de cal!

4.Elmer, prietenul copiilor. Atelier creativ pentru copii între 2 şi 5 ani

Când? 18 noiembrie

Unde? Paralela 45 Academiei

A L a N D a L a îi invită pe copiii între 2 şi 5 ani la un atelier creativ cu simpaticul elefant multicolor, Elmer, prietenul copiilor.

Ce veți face? După ce vor lectura una dintre poveștile cu Elmer, copiii vor intra în lumea elefantului multicolor şi vor recrea folosind diverse materiale. Activitatea le va stimula imaginţia şi îi va ajuta la dezvoltarea motricităţii fine.

5.Hârtii Jucării. Spectacol pentru Copii de 1-3 ani

Când? 19 noiembrie

Unde? Podul lui Sfredeluș

Teatrul din Podul Meu vine la Podul lui Sfredeluş şi la Clubul Miruna cu spectacolul pentru copii de 1-3 ani Hârtii Jucării.

Numele meu e Fâş Fâş. Sunt o hârtie mică. Stau la locul meu şi mă plictisesc. Atâţia copii în jur şi eu stau singură şi cuminte în cutie. O să evadez şi o să mă joc aşa cum ştiu eu. O să mă transform într o mulţime de jucării, una mai năstruşnică decât alta. O să îi fac pe copii să râdă şi o să stau mereu în prejma lor. Vreau să vină cât mai mulţi prieteni…

Spectacolul va fi sustinut de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

6.Atelier copii de creatie si mesterit, Tic-Tac, Tic-Tac! Îmi pictez și construiesc ceasul meu!

Când? 18 noimebrie

Unde? Clubul Copiilor Isteți

Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul.

E ora mesei! E timpul să mergi la culcare! În zece minute plecăm, te rog să te îmbraci e târziu!

Pentru noi este atât de logic și firesc să formulăm astfel de cerințe și chiar ne supăram, atunci când copiii noștri nu au nici o reacție. Pentru ei insă timpul nu există.  Și e firesc să fie așa. Totuși, încet încet este necesar să le introducem noțiuni despre timp și ceas.

Construcția propriului ceas este cea mai bună metodă, pentru a-i stimula pe cei mici să își dorească să cunoască ceasul. Întâi vom realiza decorul ceasului pe o plansă canvas, cu culori acrilice și de tot felul și instrumente de pictură. Apoi vom monta mecanismul ceasului, indicatoarele, bateria și suportul acestuia.

Pe lângă toate aceste noțiuni despre timp, acest atelier le dezvoltă imaginația, creativitatea, determină satisfacția realizării unei lucrări finite și implicit creșterea încrederii în sine.

7.Ședință foto de familie

Când? 19 noimebrie – 5 decembrie

Unde? LaIris Club de familie

Ședința foto de Crăciun pentu familii într-un décor feeric demn de casa lui Moș Crăciun, cu brad mare, frumos împodobit, cu șemineu, miros de scorțișoară și sunet de colinde. Sesiunile foto de Crăciun au durata de 45 de minute și sunt realizate într-o vilă din Cotroceni unde te vei simți ca acasă, un loc perfect pentru un portret de familie. Pachetul costă 350 RON și conține 25 de fotografii editate online, 5 fotografii printate, o băutură din partea casei(vin fiert, ciocolata calda sau ceai) cât si un atelier de creatie pentru timp de calitate petrecut în familie, unde veți crea o ramă foto menită să țină magia momentului pentru totdeauna.

#atelieryogakids #sedintafotocopii #alandalacopii #atelierjoacacopii #alandalaateliere #scoaladebunemaniere #spectacolcopii #activitaticopii