Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

Weekend-ul acesta este cel mai înfricoșător din an. Sărbătorim Halloween-ul. Ne vom deghiza în zâne, cavaleri, monștri, vrăjitoare, schelete, vampiri sau mumii. E liber la imaginație.

Se spune că spiritele rele se îndepărtează dacă porți costume și măști. Culorile tradiționale ale acestei sărbători sunt negru și portocaliu. Sculptarea dovleacului face parte din această tradiție. Tradiţia americană de sculptare a dovlecilor este atestată de la 1837 şi a fost asociată iniţial cu vremea recoltei.

Ai luat costumul, ai pregătit machiajul, ai sculptat dovleacul? Perfect! Și, ca la orice sărbătoare, e rost și de petrecere. Iată unde te poți distra cu cei mici în acest weekend.

1.Noaptea Vrăjitoarelor

Când? 27 octombrie

Unde? Opera Comică

Finalul lunii octombrie aduce o suită de spectacole la Opera Comică pentru Copii, cu vrăjitoare și alte personaje negative din spectacolele noastre, văzute foarte de-aproape. Nu ratați experiența unor spectacole unicat, jucate doar pe parcursul a două zile, cu o mulțime dintre artiștii Operei Comice pentru Copii – soliști vocali, balerini, actori, muzicieni.

2.HallowEDEN

Când? 28 octombrie

Unde? Edenland Park

Un eveniment până în miez de noapte, adecvat tuturor vârstelor. Un decor de poveste special creat pentru acest eveniment, făcându-ți loc printre baloții de paie, pânza de păianjen și dovlecii curioși.

MiniArtShow incluzând: parada personajelor costumate, atelier de sculptat dovleci, atelier de facepainting.

Spectacol hipnotizant cu foc, Hypnosis FireShow.

Dans cu trupa de copii Rall’s, pentru calmarea spiritelor.

Nu te speria și nu fugi…e doar Halloween!

Biletul costă 40 de lei.

3.O călătorie înspăimântatoare la Divertiland Playland

Când? 28 octombrie

Unde? Divertiland Playland

Anul acesta, veți putea explora în Divertiland Playland ,,Căsuța Bântuită”, o atracție senzorială care se va lăsa descoperită de cei mai curajoși dintre voi, dar și un photo corner unde vă puteți transforma în cele mai înfricoșătoare personaje de Halloween.

Puteți vizita cimitirul cu fantome sau Lumea lui Oz – un decor magic din povestea cu același nume, dar vă veți întâlni cu personaje consacrate din filmele și scenetele tematice: sperietoarea de ciori, vrăjitoarele rele și bune, copiii îndrăzneți care au reușit să le facă față, Dovlecel și Dovlecica, Fricoșel și Ciufulici.

The Thrilling Ride îi va purta pe cei mici și la spectacole cu actori, la ateliere de creație, Face Painting și Modelare baloane, la experimente distractive și vănătoare de comori.

4.Atelier Arts&Craft pentru Copii

Când? 28 octombrie

Unde? Igloo

Cei mici vor picta fantome înfricosătoare pe frunze, vor decupa lilieci și îi vor atârna pe sfori, vor decupa dovleci dodoloți pe care îi vor orna cu codițe și frunze uscate, căsuțe Halloween pe care vor lipi făpturi întunecate, vor meșteri din castane păianjeni și omizi, leuți și arici din frunze colorate în culorile toamnei.

Vă vor pune la îndemână toate consumabilele necesare pentru a da frâu liber creativității voastre. Va trebui să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație, bună dispoziție.

Tariful este 40 de lei.

5.Castelul bântuit

Când? 28 octombrie

Unde?  În incinta agenției de turism Paralela 45 Academiei

ALaNDaLa vă așteaptă la atelierul creativ pentru copii de 4-10 ani Castelul bântuitAscultați o poveste antrenantă și amuzantă, apoi decupați, lipiți și decorați, folosindu-vă imaginația, pentru a crea împreună castelul bântuit și pe locuitorii săi.

Bu-hu-hu! Se spune că acel castel vechi de pe deal ar fi bântuit! Că mișună prin el tot felul de vietăți, lilieci, fantome și chiar și mumii! Voi ce credeți? Haideți la atelierul Castelul bântuit să ascultați o poveste cu iz de Haloween și să vă jucți împreună!

Prețul unui bilet este de 45 de lei.

6.Halloween Party @ Ambasad’Or Play

Când? 29 octombrie

Unde? Ambasad’Or Play

Vă așteaptă un decor de groază, animatori înspăimântători, karaoke, jocuri și concursuri interactive, dar și facepainting, muzică, dans, jocuri de lumini și multe alte surprize.

Petrecerea se va încheia cu parada costumelor și un concurs unde va fi premiat cel mai ”misterios” personaj.

Intrarea e liberă.

Timp frumos petrecut împreună vă dorim!

#copiihalloween #petrecerecopiihalloween #costumehalloweencopii #activitaticopiiweekend #atelierecopiihalloween #halloween #petrecerehalloween