Activități pentru copii în weekend-ul ce urmează

Vremea e cam mofturoasă în ultimele zile. Ba cald, ba ploaie, ba vânt. Iar weekend-ul par și el tot cam morocănos. Însă, chiar și așa, tot trebuie să mergi cu cei mici la activități.

Iată cum îți poți petrece acest sfârșit de săptămână.

Peştişorul de Aur. Spectacol-Atelier 

Când? 12 mai

Unde? Joyplace

N-aţi prins încă un peşte de aur ? Atunci vă invit la spectacolul nostru de unde veţi pleca fiecare cu câte unul făcut chiar de voi. Sunt sigură că după acest spectacol veţi trage câteva concluzii şi nu veţi repeta greşelile pe care le-au făcut personajele.

Atelierul de Creație și Decoupage „Tabloul meu”

Când? 12 mai

Unde? Clubul Copiilor Isteți

Îți place să combini culori, să experimentezi texturi noi și să creezi folosind materiale, cât mai variate și neașteptate? Te invităm să participi la atelierul nostru de sâmbătă – 12 mai. Vei fi încântat de rezultatul muncii tale. Tot ce îți trebuie e puțină imaginație și bună dispoziție!

Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. Copiii participanti au ocazia sa invete tainele acestei tehnici, avand la dispozitie toate produsele necesare.

Copiii trebuie doar să fie curioși, să aibă inspirație și chef de lucru, iar la sfârșitul atelierului vor pleca cu un tablou, care le va decora camera ori îl pot face cadou celor dragi.

Ateliere de experimente pentru copii 

Când? 12 mai

Unde? Clubul Copiilor Isteți

Forța generată de magneți este misterioasă și poate da naștere unor experiențe și jocuri dintre cele mai surprinzătoare! Oare cum putem face inimioare dansatoare cu ajutorul magneților?

Erupțiile vulcanilor sunt spectaculoase, dar oare ce se întâmplă în interiorul vulcanilor atunci când erup?

Slime sau gelatină care creează dependență! Roșie sau albastră, argintie sau aurie, mov sau galbenă, cu gliter sau fără gliter. Îți poți face culoarea dorită de slime și o vei lua acasă într-un recipient ermetic.

Chiar și animalele au nevoie de o bună igiena, oricât de mici sau de mari ar fi. Haideți să facem împreună pastă de dinți pentru prietenii noștri elefanții! Dacă vă plac elefanții, sigur vă veți împrieteni și cu lungii șerpi multicolori pe care îi vom crea!

Cu ajutorul experimentelor fizice și chimice vom aborda teme ce țin de natură și mediul înconjurător pe înțelesul celor mici. Impreună ne vom pune intrebări, vom specula, vom vedea ce și cum se intamplă practic, iar la final vom analiza și trage concluzii pe baza observațiilor făcute în timpul experimentelor. În felul acesta fixăm bine noțiunile și cunoștințele învătate!

Cursa Copiilor la Bucharest Half Marathon 2018

Când? 12 mai

Unde? Piața Constituției

Cursa Copiilor la Bucharest Half Marathon 2018 este un set de curse necompetitive de alergare dedicate copiilor, în cadrul Volkswagen Bucharest Half-Marathon.

Aceste serii de curse sunt concepute în spiritul de fair play și pentru încurajarea familiilor să trăiască sănătos și să prețuiască mișcarea în aer liber alături de copii, prin a le insufla pasiunea pentru sport și activitate fizică.

Alergarea este benefică pentru copii în principal datorită influenței pozitive asupra sănătății (beneficiu generic al sportului) dar și prin faptul că se practică în aer liber și poate fi practicata împreună cu părinții, permițându-le acestora să devină copii mai sănătoși, mai fericiți și mai încrezători.

Prostia Omenească

Când? 13 mai

Unde? Teatrul Coquette

Celebra poveste de Ion Creangă s-a conturat într-un spectacol plin de umor, și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții. Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

Dupa ce nevasta și soacra încep să plângă că va muri copilul în urma unui accident, și anume ca îi va cădea drobul de sare în cap, ce îi rămâne sărmanului soț de făcut?

Hotărăște să plece în lume, cu făgăduința că se va întoarce, dacă va întâlni în călătoria sa cel puțin un caz, care să întreacă prostia celor două femei cu care trebuie să se confrunte. Oare se va întoarce acasă? O poveste cu haz și tâlc la care vă așteptăm cu drag.

Îngerul Pantofilor

Când? 13 mai

Unde? Teatrul Coquette

Spectacolul este o coproducție Teatrul Coquette și Chatarsis Studio.

O poveste pentru copii și oameni mari.

O poveste despre relația copii-părinți.

O poveste despre nenumăratele feluri în care iubirea se poate manifesta.

O poveste “altfel” despre ce este cu adevărat important.

O poveste în care ochii copiilor văd nevăzutul.

Timp frumos petrecut împreună vă dorim!