Află și tu cum să ai un păr sănătos!

Toate vrem să avem păr ca în reclame. Să ne trezim ca actrițele de la Hollywood gata coafate, cu șuvițe perfecte, păr lucios și deloc ars. Ei bine, asta nu se poate întâmpla peste noapte. Și, deși ți-ai cumpărat zeci de produse de îngrijire, parcă rezultatul nu prea apare. Se poate să nu știi exact ce i se potrivește părului tău.

Despre importanța și rolul esențial al îngrijirii podoabei capilare s-au scris tone de materiale, iar lumea mare a online-ului nu obosește să ne furnizeze informații valoroase în ceea ce privește îngrijirea părului.

A îngriji, în sensul larg al cuvântului așa cum ne este explicat în dex, se referă la a avea grijă , la încercarea activă și constantă de a păstra părul în cazul nostru, în cea mai bună condiție a lui.

Astăzi, industria cosmetică, dezvoltă și adaptează permanent tratamente și produse de îngrijire ale podoabei capilare, menite să obținem rezultate maxime și chiar imediate, să preîntâmpine nevoile părului sau chiar să rezolve problemele, dezechilibrele atunci când acestea se intalează.

Este cunoscut faptul că tunsoarea, coafura și pigmentul din nuanța de păr vor depinde în mare, mare măsură de sănătatea și deci de calitatea podoabei capilare.

Așa cum mchiajul o să se așeze mai bine pe un ten îngrijit, hidratat, curat, întreținut cu obiceiuri bune, tot așa și oja o să se așeze mai bine pe unghia sănătoasă și curată și tot așa bine se așează pigmentul din culoarea de păr, tunsoarea și coafura dacă podoaba capilară este îngrijită și mai ales dacă este îngrijită bine, corect, cu obiceiuri sănătoase.

Consultă sfatul stylistului/specialist. Înscrie-te la un workshop gratuit/detalii în salon Belle Sophia.

Tu ce obiceiuri ai pentru îngrijirea podoabei capilare? Ești mulțumită de felul în care se prezintă părul tău?

Pe majoritatea femeilor un păr îngrijit și aranjat le face să se simtă mai bine, le aduce un plus de feminitate, un plus de încredere și mulțumire de sine, le aduce mai multă prospețime, lumină și zâmbet pe chip, le face mai frumoase!

Dacă îți iubești părul și el te va iubi pe tine!

Dacă îți iubești părul – îngrijește-l!

#ingrijirepar #specialistpar #bellesophia #cumsaingrijestiparul #salonbellesophia