Ai chef de ieșit? 9 terase child-friendly din București

Primăvara a venit. În sfârșit, am putea exclama cu toții! Ce mod mai bun de a sărbători dacă nu ieșitul la o terasă. Să mănânci ceva bun, soarele să te încălzească. Să te bucuri de vremea minunată.

Dar, nici ieșitul acesta nu e tocmaI floare la ureche. De fapt, nu mai e floare la ureche de când ai devenit mamă.

Înainte, adică acum o mie de ani înainte de a fi mamă, să ieși la terasă însemna să-ți pui o rochie frumoasă pe tine, o pereche de sandale și să bifezi un local cool.

E clar că acum ieșitul la terasă, și din casă de obicei, seamănă cu o plecare pentru câteva zile în vacanță. O geantă mare cu haine de schimb, pamperși, lapte, suzete, și lista e atât de lungă încât portabagul se umple.

Dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o ieșire în oraș. Noi ne-am documentat, am încercat, explorat și bifat și îți dăm cele mai hot locuri child-friendly.

Gata! Fără scuze de tipul: ”Nu am cu cine să îl las pe cel mic”.

Ai chef de ieșit? 8 terase child-friendly din București

Sursa foto: Trattoria Buongiorno


Trattoria Buongiorno

Locațiile celor de la Trattoria Buongiorno pun familia pe primul loc. După cum ei spun, personajul în jurul căruia gravitează întreaga poveste a localurilor este familia.

Au locuri de joacă pentru cei mici, iar în weekend organizează chiar și ateliere de creație sau spectacole de teatru.

Și meniurile sunt special conceput chiar și pentru cei mai capricioși dintre copii.

Tu te poți bucura de prânz, în timp ce nu ai grija copilului.

Chez Marie Garden

Restaurantul are o grădină cochetă. Cu multă iarbă. O locație ascunsă bine în centrul Bucureștiului. Tu poți lenevi aici la un pahar cu vin, în timp ce copiii nu se plictisesc. Locația are un spațiu destinat celor mici. Au o mulțime de jucării, tobogane și căsuțe cu zâne.

Ai chef de ieșit? 8 terase child-friendly din București

Sursa foto: Hard Rock


Hard Rock

Ai făcut o plimbare în Herăstrău? Ai supraviețuit unei ture cu bicicleta, ai cărat popcorn-ul și înghețata. Ești extenuată? Tot ce îți dorești e să te așezi și să te bucuri în liniște de ceva bun de mâncat?

Nu trebuie să mai faci mulți pași. Te poți opri la Hard Rock. Sâmbăta și duminica, cei de aici organizează prânzul special pentru copii. În timp ce tu mănânci liniștită, copilul ia masa în compania lui Spiderman, Batman sau a unei prințese.

J’ai Bistrot

Situat pe Calea Griviței, restaurantul are o terasă spațioasă. Înconjurată de copaci, cu mese colorate în nuanțe de curcubeu, așezate pe un pietriș des. Te simți ca într-un parc. Dar ești liniștită în timp ce mănânci sau vorbești cu pritenii. Copiii stau liniștiți la locul de joacă.

La Conac

Restaurantul are un loc de joacă special creat pentru cei mici, în podul conacului. Și, cel mai important, au un supraveghetor care trebuie să aibă grijă ca cei mici să se distreze pe cinste în timp ce părinții se relaxează.

Au și meniuri special create pentru copii.

La Finca Alioli

Ai poftă de paella sau fructe de mare? Nu știi cum să fugi de acasă? La Finca Alioli poți merge împreună cu cel mic. Au un loc special pentru el. Cu trambulină, tobogan, biciclete. Un spațiu generos în care îți poți petrece zilele călduroase.

Taverna Sârbului

Și aici o să găsiți un spațiu de joacă în care există supraveghetor. Asta în timp ce tu poți savura mâncare cu specific sârbesc. Cei mici au acces și la o masă de pinball pentru a nu se plicti niciun moment în timp ce părinții stau liniștiți și discută lucruri de oameni mari. 😊

Ai chef de ieșit? 8 terase child-friendly din București

Sursa foto: zilesinopti.ro


Restaurant Combo

Dacă ai drum pe la mall Băneasa, merită să încerci restaurantul de pe acoperiș. Preparatul vedetă aici este burgerul. Dar găsești și salate sau ceva mai ușurel de mâncare. Terasa imensă este plusul cel mai mare al locației. Cei mici au mingi, jucării și tot felul de obiecte care să-i țină ocupați în timp ce tu te relaxezi.

Restaurant Giardino del Lago

O grădină urbană cu iepurași și mâncare delicioasă. Situat pe sos. Gheorghe Ionescu Sisești, acest restaurant cu specific italienesc trebuie încercat pentru atmosfera intimă și locul de alergat generos pentru copii.

White Horse

Restaurantul este în zona Dorobanți și are un spațiu super generos pentru joacă. 200 de mp plini cu jucării și tot felul de jocuri interactive. Mai mult, există și personal care îi supraveghează pe micuți. Așa că tu nu ai nicio grijă atunci când iei masa.

Timp frumos petrecut împreună vă dorim!