Aspirator 6 în 1 – Revolutia curateniei din casa cu TuttoLuxo

N-as fi crezut acum 10 ani ca timpul o sa devina o resursa de lux pentru foarte multi dintre noi. Si totusi am ajuns sa executam atat de multe lucruri in numai 24 de ore, ca de multe ori nici nu realizam ca traim numai pentru ce urmeaza sa facem.

Am vazut zilele trecute un quote care spunea:


Viata e scurta. Pleaca in vacanta. Cumpara-ti pantofii. Mananca prajitura.

Cu alte cuvinte, nu mai pierde timp făcând lucruri care nu-ţi aduc împlinire, pentru că timpul trece şi deşi tehnologia avansează rapid, nimeni nu a reuşit să-l producă sau să apese pe “repeat”.

Exact la asta mă gândesc de câte ori trebuie să pierd un weekend întreg să fac curăţenie în toată casa. Am aşa de mult timp de recuperat cu copiii, încât de multe ori îmi vine să nu mai fac nimic.

În acelaşi timp sunt şi obsedată de curăţenie şi nu-mi doresc să-şi aducă aminte de casa noastră ca de un carnaval cu de toate. Dezordinea in schimb nu o pot controla şi cred că într-o zi o să cadă casa de la atâtea jucării.

Dacă pentru curăţenie s-a inventat un aspirator 6 în 1 care aspiră, calcă, curată şi dezinfectează, pentru strânsul jucăriilor încă aştept soluţii.

De la  Zepter am aflat de aspiratorul Tuttoluxo, pe care l-am şi încercat şi vedeţi în video cât de practic şi eficient este, fiind un real ajutor în terminarea curăţeniei foarte rapid şi în detaliu,  alcătuind 6 aparate în 1. Deşi am crezut că poate fi complicat să gestionezi atât de multe accesorii, m-am înşelat.

Totul este atât de bine organizat, încât trebuie doar să-ţi stabileşti ordinea în care le vei executa. Uimitor cât de repede poţi să termini curăţenia în casă, bifand toate acţiunile următoare (şi nu uitaţi că toată treaba o face Tuttoluxo :P):

1 Aspirare umedă şi uscată cu filtru de apă

Uscată:  Aspiră şi cele mai mici, invizibile particule de praf şi părul de la animale. Aspirare puternică fără saci de schimb scumpi, murdari şi poroşi.

Umedă: Aspiră lichidele vărsate – apă, lapte, ceai, suc, cafea şi orice alte băuturi vărsate de copii.

2 Curăţare cu abur şi dezinfectare

Aburul – cel mai puternic agent natural de curăţare. Aburul ucide toţi germenii, mucegaiul şi acarienii. Pătrunde în orice colţ. Fără substanţe chimice periculoase. Economisiţi 100% detergenţi şi produse de curăţenie.

3 Curăţare cu abur şi aspirare simultane

Ucide şi elimina simultan germenii şi microorganismele din profunzime, chiar şi din saltele, dezinfectând în totalitate. Protejează împotriva alergiilor, astmului şi conjunctivitei. Combină două dintre cele mai puternice forţe naturale de curăţenie.

4 Călcare profesională cu abur – pe verticală şi orizontală

Ucide germenii şi mirosurile neplăcute fără chimicale. Elimina mirosurile de restaurant, fum de ţigară şi gătit. Calcă materiale delicate, inclusiv mătase, catifea, bumbac, lână, caşmir, dantelă, sintetice Dezinfectează şi curată hainele fără a le strică. Călcare pe verticală – pe umeraş. Calcă şi dezinfectează draperiile.

5 Curăţarea şi aromaterapia aerului

Purifică complet aerul aspirat în timpul procesului de curăţare. Elimina mirosurile neplăcute din locuinţa. Va oferă luxul aromaterapiei.

6 Umidificarea aerului: umidifică aerul uscat.

Pe lângă timp şi sănătatea este un lux. Povesteam în posturile trecute despre calitatea aerului pe care îl respirăm. Praful este alcătuit din particule foarte mici, fibre miscroscopice, funingine, virusuri şi acarieni.

Polenul şi blană animalelor agravează situaţia (aici nu mă încadrez, întrucât le-am luat copiilor peşti. Am zis impreuna cu soţul că nu mai vrem nimic ce trebuie dus la dr. şi dat de mâncare :).

Un gram de praf poate conţine până la 19.000 de acarieni: nişte creaturi mici şi urâte. Cu fiecare respiraţie inhalăm toate aceste particule minuscule care se găsesc pe podea, mobilă şi covoare.

Respirăm acarienii şi resturile lor, care se găsesc în număr mare în cele mai confortabile locuri, în paturile noastre şi ale copiilor noştri.

Persoanele care fac curat zilnic sunt mai expuse riscului! – nici aici nu mă încadrez 🙂 . Ideea este că putem să aspirăm cu Tuttoluxo paturile, canapelele şi alte suprafeţe în cele mai adâncuri straturi spre deosebire de alte aspiratoare. Adica face cam de toate, într-un timp mult mai scurt, astfel încât îţi rămâne timp de petrecut … aaa cum îti doresti tu sa-l petreci.


Mai multe informatii despre aspiratorul TuttoLuxo de la Zepter poti gasi pe www.zepter.ro.

Pentru relații legate de comenzi, o puteti contacta pe Alina Dumitru, nr tel: 0737178736 sau pe adresa de email: alina.dumitru@zepter.ro


Locație filmare: Club 23 Snagov.

Filmare și montaj: Dragomir Cristian, Radu Ciuca.

Make-up: Raluca Aldea.