Aventuri tată-copil

WoW Dad, când ai plecat ultima dată doar tu cu cel mic într-o escapadă?

Când v-ați aventurat fără WoW MoM? Doar voi doi?

Dacă te-am pus pe gânduri, înseamnă că nu ai mai făcut asta de prea mult timp!

Anunță soția, ia-ți câteva zile libere de la serviciu, pregătește bagajele. E timpul să pleci cu cel mic într-o mică excursie.

Ți-am pregătit câteva activități numai bune pentru a consolida relația dintre voi doi. Pentru a fi prieteni, camarazi și confidenți.

Foto: Facebook Arsenal park


La Arsenal Park Orăștie este locul ideal pentru voi dacă sunteți aventurieri. Amplasat pe o fostă fabrică de muniție, complexul este cel mai mare muzeu militar în aer liber din Sud-Estul Europei. Aici găsiți cea mai lungă tiroliană dintr-o singură bucată din România, de peste 600 de metri, dar și singurul power fun jump din țară cu 77 de trasee. Și asta nu e tot.

O să aveți parte de instrucție militară. O să vă puteți distra în timp ce escaladați bușteni suspendați, săriți în gol de la zeci de metri înălțime sau faceți exerciții cu măști de gaze.

Vă puteți caza în interiorul complexului. Așa că la lăsarea serii vă puteți plimba pe aleile șerpuite cu mașinile de golf. Sau vă puteți relaxa pe patinoarul artificial, la centrul de echitație sau la piscinele impresionante din interiorul parcului tematic.

Foto: Facebook Edenland


Tot un parc de aventură găsiți și aproape de București. Mai exact în Balotești. La Edenland Park, forța și curajul o să facă joaca foarte distractivă. Aici puteți încerca 12 trasee de cățărare prin copaci, sărituri în gol de la 15 metri sau plimbări cu bicicleta prin pădure. Tir cu arcul sau echitație.

Dacă nu vreți să plecați acasă și să continuați și a doua zi distracția, vă puteți caza în una dintre căsuțele din copaci.

Foto: Pinterest


Dacă vreți liniște, să stați la povești, să vă descoperiți, mergeți cu cortul. La mare sau la munte, chiar și în curtea casei. Nu contează unde amplasați cortul, ci faptul că sunteți doar voi doi. Timpul prețios petrecut cu cel mic va fi unic. Copilul va știi că întotdeauna se va putea baza pe tine. Că ești prietenul lui.

Foto: facebook AMCKART


Dacă sunteți pasionați de mașini, cel mic are o întreagă colecție de motoare și se visează pilot de curse, trebuie să mergeți la un circuit de karturi. În Tunari, pe șoseaua de centură, găsiți AMCKART. Aveți nevoie doar de un circuit, un vehicul pregătit de competiție și mult curaj. Adrenalină 100%.

Te-am convins să încerci o aventură tată-fiu?

#tatasifiul #Edenland #aventura #distractie #tiroliana #ArsenalPark #AMCKART #activitatiweekend #cortulcuceimici