Business pur. romanesc. Despre emotie si antreprenoriat in pandemie


Imi place sa citesc si mai nou sa ascult podcasturi ale povestilor de business, de orice fel. Imi dau seama imediat care sunt adevarurile si care sunt impletirile imaginatiei, dar mereu sunt fascinata de felul in care percepe fiecare provocarile si reusitele.


In perioada aceasta, mi-am propus sa scriu despre brandurile care imi atrag atentia, despre povestile si persoanele din spatele actiunii, pe care le vedem sau nu.

Astazi este despre Roxana si pur.clothing. Brand romanesc. Slow fashion.

Nu o cunosc pe Roxana personal, dar ceea ce creeaza si transmite prin pur. spune foarte multe lucuri faine despre ea.

Stay true to yourself, the clothes will follow – este motto-ul wow al brandului tau? Care este povestea ta de tanar antreprenor in Romania?


Am trecut prin multe etape pentru a ajunge unde sunt acum, din punct de vedere profesional - cea mai importanta parte, dintre toate astea, ar fi ca am absolvit facultatea de arhitectura, si nu cea de design sau altceva in domeniul model.


Am facut foarte multe incercari atunci cand am inceput pur. si nu am spus "nu" niciunei oportunitati de invatare. In toata aceasta perioada, numitorul comun a fost faptul ca am ramas sincera cu mine insami.

Cat am simtit ca imi face bine si pot evolua in urma unei experiente, am ramas - iar cand nu, am renuntat.


Cred ca a fost cel mai benefic mindset pe care as fi putut sa il am, si mi-am dorit mult sa transpun asta si im brand-ul meu.


Eu cred ca orice alegere facem, in orice arie a vietii noastre (inclusiv alegerea pieselor vestimentare pe care le purtam) trebuie sa vina din suflet si sa simtim ca ne identificam perfect cu ea; nimic mai putin.

Este multa #emotie in creea ce creezi. Firea romantica se impaca bine cu business-ul?


Este foarte multa #emotie atunci cand creez, dar mai ales atunci cand primesc feedback-ul minunat al clientilor.

Ma emotionez pana la lacrimi uneori cand primesc mesaje, si ma umplu cu o energie atat de frumoasa, care imi da puterea sa continui si ma implic in cat mai multe proiecte.

Cum sunt clientii pur.clothing?


Clientii sunt minunati. Multumita lor am ajuns aici si lor le datorez tot succesul pur.

Perioada aceasta de pandemie cum te-a gasit si ce ai schimbat in stategia ta, daca ai facut vreo schimbare?


Am ales sa ma apropii cat am putut de mult de clienti si sa le arat, prin postarile si story-urile de pe instagram, realitatea si provocarile de zi cu zi din viata unui antreprenor in aceste vremuri dificile. Acest demers a avut un rezultat foarte frumos, iar clientii au fost foarte bucurosi sa vada ca in spatele unui brand pe care il plac, se afla niste oameni cu sentimente, cu frici, cu emotii, si ca nu sunt singuri in aceasta lupta.

Ai vreun sfat pentru cei care se simt neputinciosi in aceasta perioada?

Eu cred ca trebuie si putem sa ne adaptam la orice situatie. Niciodata maine lucrurile nu vor mai fi ca astazi, indiferent daca e vorba de o perioada de pandemie sau nu. Lumea se schimba, oamenii evolueaza, tehnologia se dezvolta, si eu cred ca trebuie sa invatam si sa ne adaptam fara oprire.


Pandemia este, in mod paradoxal, un moment foarte bun pentru a ne recalcula prioritatile si pentru a face modificari care s-au lasat de mult asteptate.

Cum ai descrie prezentul tau intr-un sigur cuvant acum?

pur. :)