Buze numai bune de sărutat!

Buzele îngrijite și hidratate pot face diferența atunci când vine vorba de a pune culoare pe ele – dacă buzele tale sunt uscate și crăpate (din cauza aerului condiționat din biroul tău, din cauza vremii reci sau pentru că le-ai mestecat – te rog oprește-te! ); acest lucru nu o să permită rujului tău să alunece ușor.

Soluția? Trucuri simple, dar rezistente pentru a obține buze perfecte. De la exerciții ușoare de buze până la folosirea uleiului de mentă, ți-am pregătit câteva moduri excelente de a realiza buzele mult visate:

Zâmbește mai mult pentru a întări acei mușchi ai buzelor Da, în buzele tale sunt mușchi, iar exercițiile obișnuite vor ajuta la menținerea lor tonifiată! În timp ce te poți angaja într-un plan de exerciții zilnice pentru buzele tale, doar zâmbind este, probabil, cea mai ușoară cale de a obține rezultatele dorite. Petrece câteva minute în fiecare zi vizionând videoclipuri amuzante pe YouTube sau uită-te la o comedie pe Netflix pentru a obține doza de râs. Este o modalitate ușoară de a îți consolida mușchii buzelor pentru a crea buze mai pline în loc de a le “rupe”.

Fluieratul, un alt truc Vrei să îți menții buzele ferme? Iată o cale distractivă. Fluieră! Fluieră în timp ce lucrezi, fluieră în timp ce te afli în duș, fluieră în timp ce te afli în bucătărie făcând cafeaua de dimineață … fă asta timp de 5 până la 10 secunde, repetat de 10 ori pe zi. Precum zâmbetul, această este o modalitate excelentă și naturală de a îți menține buzele tonifiate.

Uleiul de mentă Unele uleiuri esențiale pot ajuta la stimularea fluxului sanguin, făcându-ți buzele să arate mai pline. Uleiul de mentă este perfect pentru acest lucru (da, de aceea se lucrează cu balsamurile de mentol). Tot ce aveți nevoie este o pereche de picături de ulei esențial de mentă, ușor pe buze.


Amalia Draghici

#buze #buzehidratate #buzeingrijite #uleidementa