Când se strâng gravidele la Mama Boutique, magie se întâmpla

Joi, 13.12 a avut loc cel mai frumos Christmas Brunch în cel mai wow Maternity Concept Store din Bucuresti


Saptamana trecuta, Mama Boutique a gazduit primul eveniment in noul Concept Store din Piata Pache Protopopescu, nr.1, unde au participat in jur de 40 de gravide si prieteni ai brandului. Atmosfera a fost incantatoare si relaxata, cu multe zambete si schimb de experiente.


Proaspat deschis in vara acestui an, Concept Store-ul de 130 mp reprezinta un paradis in care se combina armonios hainele pentru gravide cu produsele speciale pentru remodelare dupa nastere si articolele pentru nou-nascuti.


Participantii au beneficiat de reduceri de 15% la orice articol pentru gravide, de remodelare dupa sarcina sau pentru bebelusi.


De asemenea, participantele insarcinate s-au putut inscrie la o tombola in care multe premii puse in joc au bucurat castigatoarele.


O morfologie fetala de trimestrul III la cea mai stylish clinica de obstretrica si ginecologie Femme Boutique Medical, 3 pompe de san de la Philips Avent, un cos superb de bebelus de la Mama Boutique si un cadou ce continea o suzeta, au fost premiile pentru gravide.


Ciocolata Heidi a asigurat deliciul intregului brunch, ca la toate evenimentele Mama Boutique organizate pana acum si bautura Inka a adaugat un plus de savoare conversatiilor despre copii.


 

Inscriere newsletter 

©2021 by www.wowmom.ro®