Căști pentru copii, liniște pentru părinți

Indiferent dacă ascultă muzică, se joacă vreun joc pe tabletă sau poate chiar învață vreun comentariu audio de la școală, căstile pentru copii sunt de departe o variantă mult mai potrivită decât folosirea celor pentru adulți.

Motivele sunt clare, căștile sunt create exact pe mărimea copiilor, acestea sunt potrivite pentru urechile lor atât din punct de vedere al mărimii – nu vor aluneca de pe cap, cât și din punct de vedere al sunetului – care va fi potrivit pentru nevoia și vârsta lor.

Din ce am observat, poate cel mai important aspect pentru ei, indiferent că beneficiarul căștilor va fi fetița de 3 ani sau băiatul de 10 ani, contează mult și aspectul acestora.

Este și normal, vorbim despre generația Z adică generația care nu a trăit fără internet niciodată. O generație puternic tehnologizată, conectată la noile trenduri și influențatori.

În funcție de modelul căștilor pe care îl alegi ai mai multe opțiuni pentru setarea volumului. Căștile audio pentru copii BuddyPhones InFlight iți permit să alegi dintre 3 setări diferite ale acestuia.

Modul Safe Flight maximizează la 94 de decibeli și oferă o ascultare sigură și plăcuta chiar și in situații zgomotoase.

Modul Safe Kid, la 85 de decibeli, este ideal pentru o ascultare normală. Și Modul Safe Toddler reduce volumul la maxim 75 de decibeli, perfect pentru copiii cu sensibilitate a auzului, deficit de atenție și/sau autism.

BuddyCable: Unic, splitter audio jack permite conectarea a până a 4 prieteni să facă share sunetului aceluiași dispozitiv. Cu un design plat si detașabil nu există riscuri să rănească pe cineva.

Microfon încorporat: perfect pentru utilizarea în învățarea interactivă în numite aplicații și ideal pentru școlarii care îl folosesc pentru a studia.

Minunat pentru călătorii: un adaptor cu mufă jack dublă pentru avioane, banda îmbrăcată într-un material moale pentru un comfort sporit, lateralele rabatabile și un săculeț inclus pentru a-l căra mai usor.

Aceste produse sunt destinate copiilor cu varsta mai mare de 3 ani și se recomandă utilizarea acestora numai în prezența adulților.

Contact

#casti #castipentrucopii #generatiaz #muzica