Ce ai făcut azi pentru sufletul tău?

Zile aglomerate, ședințe interminabile, task-uri dificile, deadline-uri peste deadline-uri. Respiră, trage aer în piept. Pune-ți un pahar cu vin! Închide ochii! Savurează!

Știu că n-ai timp. Că te împarți între serviciu și copil, între întâlniri cu șefii și activități la grădiniță. Între training-uri și cumpărături.

Ce ai făcut azi pentru sufletul tău?

Foto: Pinterest


Dar ce ai făcut azi penttru sufletul tău? Poate ți-ai cumpărat pe fugă un ruj absolut superb? Sau te-ai trezit mai devreme doar ca să-ți admiri copiii în timp ce dormeau?

Te-ai hrănit azi cu un video trimis de educatoare în timp ce copilul tău tocmai a învățat o poezie nouă? Te-ai furișat în pauza de prânz pentru un masaj demențial, parcă venit din rai?

Ai spus azi un DA hotărât noului coleg de birou în timp ce îți cerea părerea pentru un proiect uriaș?

Te-ai bucurat azi când ți-ai amintit de partenerul tău și i-ai trimis un mesaj pe fugă cu îmi e dor de tine? Te-ai entuziasmat când în timp ce te pregăteai pentru o nouă ședință ai realizat că peste câteva săptămâni plecați în vacanță cu toții?

Ce ai făcut azi pentru sufletul tău?

Foto: Pinterest


Fă-ți timp pentru sufletul tău în fiecare zi. Hrănește-l cu lucruri mărunte. Cu o carte pe noptieră, cu o alergare dimineața până se trezesc cei mici, când ești doar tu cu tine! Cu o prăjitură delicioasă savurată în mașină. Cu noul album al formației preferate.

E senzațional să îți bucuri sufletul!

#suflet #copii #implinire #multumiresufleteasca #job #staredebine #fericire #vacanta #lucruripentrutine #timppentrutine #lucruripentrusufletultau