Ce cursuri wow mai facem?

Capacitatea de a învăța este un dar, însă dorința de a învăța este alegerea noastră. Ce cursuri mai facem, mă întrebați?

A fost deschisă sesiunea cursurilor de toamnă Naked PR. O colecție de clase și profesori faini. Multă informație actuală, soluții practice și un networking superb și de calitate. De la fiecare curs Naked am plecat, de fapt am început o colaborare și o prietenie faină.

Să vă povestesc un pic și ce workshop-uri ne-au pregătit fetele de la Naked PR toamna acesta.

Business PR – cu the one and only Mirela Bucovicean. O wow lady a fashion-ului românesc, desemnată de 4 ori consecutiv in Top 200 “Cele mai Puternice Femei din Business”, în România, câștigătoare a Globului de Cristal Beau Monde pentru Antreprenoriat și Ambasador The Woman – cea mai extinsa comunitate de leadership feminin. Am făcut cursul acesta cu Mirela și vă garantez că veți petrece niște seri de calitate. Înscrieri aici.

Crize în online – acesta este un curs nou, despre crize în social media, strategii și tehnici, oportunițăți aduse de vântul pericolului. Pentru prima dată, Andrei Cișmaru (www.andreicismaru.ro) vine la Naked în calitate de profesor și sunt sigură că va livra informații prețioase având în vedere experiența lui și proiectele derulate în piața locală și nu numai. Înscrieri aici.