Ce faci mâine?

Trăiești într-un ritm alert, într-un oraș aglomerat. Ai deadline-uri, știi tot timpul ce urmează, care sunt următorii pași. Nu lași să te ia nimic prin surprindere. Ești întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți. Anticipezi totul.

Alergi între birou, copii și casă. Între ședințe, grădiniță, școală. Totul se petrece la secundă. Ziua are prea puține ore, e prea scurtă pentru toate nevoile tale.

Tot timpul apar întrebările. Mâine ce faci? Săptămâna viitoare pleci undeva? Luna viitoare unde ești?

Viața este o succesiune de cicluri. Nu aștepta niciodată momentul potrivit să acționezi. Momentul potrivit e acum!

ce faci maine?

Ai făcut planuri pentru școala celor mici? Probabil că știi deja și la ce facultate îți dorești să meargă.

Vrei să te alături unui nou proiect? Îți dorești o altă funcție la job? Sunt sigură că o vei avea.

Îți dorești o casă mai mare? O curte imensă în care să te regăsești când ajungi seara acasă de la birou și copiii sunt fericiți? Caută un arhitect acum! Spune-i tot ce visezi. Ia o hârtie și apucă-te să desenezi.

Visezi să ai timp să-ți îngrijești singură trandafirii din grădină? Să culegi fructele din copacul plantat când cel mic avea doar un an? Dă o fugă în pauza de prânz. Cumpără de la magazinul din colț un set de mănuși de grădinărit. Bucură-te de grădina ta seara după ce-i culci pe cei mici.


Îți e dor de prietenele tale? Organizează o șuetă între două ședințe. Mergeți într-un restarant sofisticat. Beți o gură de șampanie. Povestiți, râdeți. E de ajuns o jumătate de oră. Poți continua apoi proiectul de la birou.

Începe un jurnal. Vei zâmbi peste ani când vei vedea ce te preocupa azi. Fii sinceră cu tine. Ceartă-te, iubește-te, fii furioasă.

Mâine, ziua de azi nu mai contează. Fă-ți un deadline din a schimba ce te înconjoară. Fii calmă, pozitivă, înțelegătoare, fericită și recunoscătoare.

#planurifemeie #cefacimaine #copii #prietene #sufletfemeie #gradinarit #planurimaine #zen #arhitectfemeie #petrecereprietene #sampanieprietene #mama