Cele mai tari activități de varã pentru copii

(P)

Știți video-ul acela când încep copiii școala în septembrie și părinții sunt în al nouălea cer? 🙂 . Well, așa se întâmplă și când începe vacanța mare, însă se bucură cei mici de data asta.

Și nu pentru că nu mi-ar plăcea să-i știu acasă și să petrecem mult timp de calitate împreună, dar mă gândesc ce fac cu ei 3 luni de zile în care eu am vacanță poate numai 2 săptămâni.

Anul acesta am plănuit vacanța cu foarte mare atenție, încercând să le asigur activități cât mai variate și fun, dar întrebarea este când pot eu să ajung cu ei în toate locurile? Poate numai în weekend-uri.

 Cele mai tari activități vara aceasta pentru copii

Am întrebat în stânga și în dreapta mămicile din dotare, am aflat ușor de summer camp-ul celor de la Stejarii Country Club de anul acesta, unde pe lângă un mix echilibrat între activități sportive și activități recreative și de dezvoltare, am auzit ceva de patinoar în luna august, clase de golf (toată viața mi-am dorit să încerc să joc golf) și chimie distractivă.


 Cele mai tari activități vara aceasta pentru copii

 Cele mai tari activități vara aceasta pentru copii

Cele mai tari activități vara aceasta pentru copii
https://www.wowmom.ro/placere-vinovata-padelul/

Programul începe la 08:30 până la 17.00 și conține 2 gustări și un prânz (mâncarea este asigurată de restaurantul Stejarii Pool Club), plus toate activitățile menționate mai sus, sub atenția personalului specializat format din instructori și supraveghetori. Sunt în jur de 40 de copii de naționalități diferite, prilej de exersarea limbii engleze (m-am gândit eu) și joacă în echipă într-un spațiu verde cât vezi cu ochii.

Programul complet îl aveți aici: https://www.stejariicountryclub.ro/ro/content/summer-câmp-2017

Pentru mai multe informații, puteți scrie la office@stejariicountryclub.ro sau sună la numărul de telefon (+40) 744 332 155.

Cu bine,

Claudia Ș.

#wow #copii #jocuricopii #inot #patinoar #tenis #sumercamp #distractie #activitati #vara #stejarii #vacantavara #golf