Coși o inimă, salvezi o viață


’’- Luați loc, trebuie să vă spun ceva….’’

’’- Din păcate, copilul dumneavoastră… ’’

’’- Ne pare rău… ’’

Sunt cuvinte grele, sfâșietoare pe care cel puțin un părinte le aude în fiecare zi. Părinți ai căror copii s-au născut cu malformații cardiace.

Sunt cuvinte care îngenunchează, care taie răsuflarea.

Conducem un clasament rușinos.

Suntem pe penultimul loc la capitolul medici pe cap de locuitor  și pe primul loc la mortalitatea infantilă, în UE. Prima cauză a mortalității infantile neaccidentale în România? Malformațiile cardiace congenitale.

Sursa foto: inimicusute.ro


Cel puțin 1500 de copii cu boli cardiace trebuie operați în fiecare an. Însă, nici măcar jumătate dintre ei nu au norocul să ajungă pe masa de operație.

Rămân sute care așteaptă, resemnați, pe liste. Liste fără sfârșit, fără speranță.

Asociația Inima Copiilor a construit la Marie Curie un centru de cardiochirurgie. Aici, au loc miracole. Medici străini vin să opereze pro bono. În 2017, au fost salvați 170 de copii prin aceste misiuni. Chiar și așa, insuficient. În 2018, cu ajutorul nostru, acest număr poate crește.

Pentru ei, Asociația Inima Copiilor și Mercury360 cos inimi.

Sursa foto: inimicusute.ro


Cumpără și tu kitul de salvat inimi. O inimă de lemn. O inimă de lemn pe care tu trebuie să o vindeci cu ață roșie și ac.

Mărturie a durerii, dar și a vindecării. A unei vieți fără saloane reci de spital, fără înțepături dure, fără lacrimi.

Fiecare inimă cusută ajută ca inima unui copil să bată în continuare.

Tot profitul rezultat din vânzarea acestor broșe merge către Asociația Inima Copiilor. Broșele pot fi cumpărate de pe inimicusute.ro.

Hai să salvăm azi, acum viața unui copil.

#mariecurie #campanieumanitara #mercury360 #bolicardiovasculre #salveazauncopil #coaseoinima #operatiecardiologie #inimicusute #salveazaoviata