Cold Pressed Juicery – sucuri wow, trup wow

Aglomerație, zgomot, agitație, praf, poluare. Mănânci pe fugă, între două ședințe la birou. De cele mai multe ori nesănătos, semipreparate. Toate astea produc un dezechilibru. Nu durează mult până când corpul îți cere o pauză. Vrea o schimbare!

Cold Pressed Juicery – sucuri wow, trup wow

Foto: Facebook Cold Pressed Juicery


N-ai timp să stai să gătești, să te duci să faci piața, să cauți rețete. Știu! Ce ai zice de o cură de detoxifiere? Cu niște sucuri absolut delicioase livrate în fiecare zi la tine acasă sau la birou?

Se poate! Cei de la Cold Pressed Juicery au patru programe de detox, special concepute pentru fiecare dintre noi. Basic pentru cele care sunt la început de drum cu astfel de diete. Intermediar dacă ai mai ținut până acum o astfel de cură. Activ pentru cele care fac sport des sau Skin Clearing dacă tenul tău nu arată prea bine și vrei să radiezi.

Cold Pressed Juicery – sucuri wow, trup wow

Foto: Facebook Cold Pressed Juicery


Poți ține aceste cure pentru o zi, trei sau cinci.

Dacă simți că nu ești încă pregătită pentru o astfel de dietă, poți introduce treptat sucurile în alimentația ta. Se pot comanda și individual. Și ai de unde alege. Au un curcubeu de culori din 15 variante yummy.

Rodie, kale, grapefruit, ghimbir, păstârnac, sfeclă, avocado, spanac, semințe de cânepă. Sunt doar câteva dintre zecile de legume și fructe pe care cei de la Cold Pressed Juicery le folosesc.

Cu ajutorul acestor sucuri elimini toxinele și apa din organism. Și, ca un mare plus, poți să și slăbești câteva kilograme.

Cold Pressed Juicery – sucuri wow, trup wow

Foto: Facebook Cold Pressed Juicery


Iar povestea lor e fabuloasă. Amra, o bosniacă, plecată de acasă în timpul războiului. Școlită la Sydney, și-a cunoscut viitorul soț, român, la Londra. Inspirată de nevoia de hrană sănătoasă, în 2015 a pus bazele afacerii.

Am descoperit beneficiile sucurilor naturale presate la rece, când locuiam în Australia și căutam o soluție pentru oboseala, indigestia și fluctuația de greutate pe care le experimentam din cauza programului foarte încărcat.”, spune Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery.

Rețetele sunt făcute împreună cu un medic nutriționist și naturopat din Australia. Niciun suc nu pleacă spre clienți fără aprobarea acesteia. Toate legumele sunt bio, naturale, multe dintre ele cumpărate de pe piața locală.

Sunt presate la rece, la o presă de ultimă generație cumpărată tocmai din Statele Unite.

Fiecare sticlă de suc conțin un kilogram de legume și fructe. Și nimic în plus.

Livrările se fac în fiecare zi, pentru ca tu să consumi doar sucuri proaspete. Iar aceste sucuri sunt doar la un click distanță. Le comanzi online și în doar câteva ore sunt livrate acolo unde îți dorești.

#sucurinaturale #sucuridetox #detoxifiererapida #beneficiidetox #afaceredetox #curadetox #detox #coldpressedjuicery